marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Polițiști în Brooklyn, un clasic al genului filmului de acțiune de la Antoine Fuqua

Când oamenii legii trec de parte infractorilor, se dezlănțuie un adevărat război pe străzi.

Polițiști în Brooklyn, un clasic al genului filmului de acțiune de la Antoine Fuqua
Veteranul Eddie Dugan (Richard Gere) ai are o săptămână până iese la pensie și se și vede retrăgându-se într-o cabană din Connecticut, unde să pescuiască zilnic.
 
Între timp, ofițerul Sal Procida (Ethan Hawke), de la Narcotice, copleșit de problemele de familie, vrea o viață mai bună pentru el și familia lui și este dispus să facă orice pentru asta, chiar și să fure bani din droguri, în urma unor raiduri.
 
Nici Clarence "Tango" Butler (Don Cheadle) nu mai e ce-a fost odată. El este sub acoperire de atât de mult timp încât ajunge să treacă de partea celor răi, conduși de Caz (Wesley Snipes) – unul dintre cei mai de temut dealeri din Brooklyn.


 
Fiecare dintre ei se va trezi învăluit de violența și corupția Secției 65 din Brooklyn. Pe parcursul unei săptămâni, drumurile lui Eddie, Sal și Tango se intersectează și fiecare primește o puternică lovitură din partea destinului. Totul cu un patrulater de actori de primă mână: Richard Gere, Ethan Hawke, Don Cheadle și Wesley Snipes, având-o în plan second și pe Ellen Barkin, într-un rol de forță.


 
Filmul „Polițiști în Brooklyn“/„Brooklyn's Finest“ (2009) este difuzat duminică seară de la ora 22:45.

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies