marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Portrete de Oscar pentru nominalizatii din acest an: starurile au pozat pentru Academia Americana de Film

Numeroase staruri, precum Meryl Streep, Bono, Jared Leto, Cate Blanchett si Matthew McConaughey, au participat, luni seara, la banchetul anual al nominalizatilor la premiile Oscar, in cartierul Beverly Hills din Los Angeles

Portrete de Oscar pentru nominalizatii din acest an: starurile au pozat pentru Academia Americana de Film

 

GALERIE FOTO Vezi portretele cu starurile nominalizate la Oscar in 2014

 

La banchet au participat peste 200 de artisti nominalizati la cea de-a 86-a editie a premiilor Oscar, de la Meryl Streep, nominalizata a 18-a oara la prestigioasele distinctii, de data aceasta pentru rolul din filmul "Tinutul din mijlocul verii/ August: Osage County", pana la Lupita Nyong'o, nominalizata pentru debutul sau ca actrita, in filmul "12 ani de sclavie/ 12 Years a Slave".

 


La eveniment a fost prezent, de asemenea, alaturi de actori si cineasti, solistul formatiei U2, Bono, nominalizat la premiul Oscar pentru cel mai bun cantec, pentru o melodie compusa pentru filmul "Mandela: Long Walk to Freedom".

 

 

 

 

Matthew McConaugey                                                      Jared Leto

 


"Voi sarbatori indiferent de ce va fi. Este prima mea nominalizare, cine stie daca voi mai fi nominalizat, dar nu va mai fi niciodata «prima oara», deci ma voi bucura de aceste momente", a declarat Matthew McConaughey, nominalizat la premiul Oscar pentru cel mai bun actor, pentru rolul unui electrician seropozitiv din Texas, care lupta cu institutiile medicale si cu companiile farmaceutice, in filmul cu buget redus "Dallas Buyers Club", de Jean-Marc Valée.

 


Cate Blanchett, favorita la premiul Oscar pentru cea mai buna actrita, pentru interpretarea unei doamne din lumea buna care pierde tot dupa ce sotul ei este arestat pentru frauda fiscala, in filmul "Blue Jasmine" de Woody Allen, a declarat cu acest prilej ca "nominalizarea a luat-o prin surprindere".
"Este intotdeauna o incantare, mai ales cand am stat departe atata vreme de industria cinematografica", a spus Cate Blanchett.

 

 

Alfonso Cuaron                                                                   Martin Scorsese

 

 


In timpul banchetului, producatorii ceremoniei de acordare a premiilor Oscar, organizata de Academia de film americana (The Academy of Motion Picture Arts and Science) si gazduita in acest an de actrita si prezentatoarea de televiziune Ellen DeGeneres, au recomandat artistilor nominalizati sa puna accentul, in discursurile lor de acceptare, pe un mesaj rostit din inima si pe idei semnificative, in locul traditionalei insiruiri de multumiri.

 


"American Hustle" si "Gravity" conduc in topul productiilor cinematografice care au primit cele mai multe nominalizari - cate 10 - la premiile Oscar 2014 si vor concura inclusiv la categoriile "cel mai bun film" si "cel mai bun regizor", in timp ce pelicula "12 Years a Slave" a primit noua nominalizari.

 

 

 

Leonardo DiCaprio                                                                  Cate Blanchett

 

La sfarsitul lunii noiembrie 2013, premiile Oscar onorifice au fost acordate actorilor Angelina Jolie, Angela Lansbury si Steve Martin si creatorului de costume Piero Tosi, pentru contributia adusa artei cinematografice.

 

Cea de-a 86-a gala a premiilor Oscar va avea loc pe 2 martie, la Dolby Theatre din Hollywood, Los Angeles. Gala va fi transmisa LIVE TEXT si pe www.procinema.ro


 

 

Sursa: Mediafax.ro

Sursa foto: Getty

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies