marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Primul poster oficial pentru Django Unchained. Cum a reusit Quentin Tarantino sa aduca 10 staruri in acelasi film

Ce bine e sa fii Quentin Tarantino. Nu numai ca toate filmele lui sunt apreciate si considerate geniale, dar pe langa faptul ca este adulat de majoritate oamenilor din industrie, isi permite sa lanseze poster pentru noul lui film fara sa mentioneze titlul. Si toti stiu despre ce film e vorba.

Primul poster oficial pentru Django Unchained. Cum a reusit Quentin Tarantino sa aduca 10 staruri in acelasi film

Cei de la Weinstein Compnay au lansat primul poster pentru Django Unchained, cel mai recent film regizat de Quentin Tarantino, care aduce aminte de celebrele spaghetti western-uri ale lui Sergio Leone.

 

Intr-un interviu acordat revistei The Playlist in 2010, regizorul american a explicat motivatia sa de a face un astfel de film: "Vreau sa fac filme care sa trateze trecutul oribil al Americii, inclusiv sclavia, dar nu va fi un spaghetti western. Vreau sa scot in evidenta toate acele lucruri urate din trecutul nostru pe care putini le aduc in lumina, pentru ca le este rusine, iar alte tari nu ating acest subiect pentru ca nu considera ca au acest drept".


In America sclavagista un dentist german (Christoph Waltz) transformat in vanator de recompense, rascumpara un sclav pe nume Django (Jamie Foxx) si se lasa convins de acesta sa-l ajute sa o elibereze pe sotia lui Broomhilda (Kerry Washington), care a ramas pe plantatia Candyland din Mississippi si este obligata de catre maleficul si sadicul stapan Calvin Candie (Leonardo DiCaprio) sa ofere favoruri sexuale albilor.


Jamie Foxx a reusit sa prinda rolul principal, desi initial, acesta trebuia sa ajunga Chris Tucker. "Uneori uitam de ce am ajuns la Hollywood si de ce am ales sa devenim actori, pentru ca suntem ocupati cu cu totul altceva. Sunt onorat sa lucrez alaturi de Quentin Tarantino. Va fi senzational." a declarat Jamie Foxx.

Tarantino a reusit sa alcatuiasca o distributie de vis formata din Jamie Foxx, Leonardo DiCaprio, Samuel L.Jackson, Christoph Waltz, Kerry Washington, Sacha Baron Cohen, Don Johnson, Kurt Russell, Walton Goggins, Anthony LaPaglia.

 

Christoph Waltz la filmarile pentru Djang Unchained


 


Marele absent este Joseph Gordon-Levitt, care a parasit filmul pentru ca avea prea multe proiecte in derulare. Dupa ce in februarie, site-ul deadline.com il anunta ca fiind o aparitie sigura in westernul lui Tarantino, zilele trecute actorul a confirmat oficial ca nu va face parte din ambitiosul proiect.
 

"Nu voi aparea in Django Unchained. Mi-ar fi placut, dar nu am cum din cauza programului. Tarantino este unul din preferatii mei, dar acum este imposibil sa colaborez cu el" a spus Levitt, citat de MTV.


Intr-un interviu acordat celor de la GQ, Walton Goggins, care va juca rolul unui sclav, a declarat cat de impresionant va fi Django Unchained:  "Acest film este unul fundamental. Te simti ca un copil intr-un magazin de dulciuri. Inca nu-mi vine sa cred, am inceput filmarile saptamana asta si inca nu imi vine sa cred ca lucrez cu Tarantino. E magnific. Talentul sau este inegalabil, este un savant in domeniul lui, cred ca a vazut orice se putea vedea. Stie tot, este extrem de pasionat si implicat in ceea ce face si e cel mai mare artist cu care am lucrat vreodata. Entuziasmul sau este molipsitor, iar aceasta poveste nu putea fi adusa pe marele ecran decat de Quentin Tarantino."

Django Unchained va fi lansat in SUA pe 25 decembrie.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies