marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Poster pentru The Hateful Eight: cand isi lanseaza Quentin Tarantino urmatorul film

Dupa ce in urma cu 6 luni anunta vehement ca nu mai face filmul The Hateful Eight, suparat pe cei din bresla care i-au pus online scenariul, Quentn Tarantino s-a mai domolit si a revenit asupra deciziei. Mai mult, a anuntat oficial ca filmul se face iar zilele acestea a aparut si posterul oficial, ce anunta si data de lansare.

Poster pentru The Hateful Eight: cand isi lanseaza Quentin Tarantino urmatorul film

The Hateful Eight, urmatorul film al lui Quentin Tarantino se va lansa in 2015, urmand sa aflam si data exacta. Insa este un pas inainte, iar posterul realizat impecabil, anunta un film sangeros, un western plin de aventura, in maniera unica regizorala a lui Tarantino. Acesta intentioneaza sa filmeze pe pelicula 70mm, ceea ce ofera spectatorului o imagine mai clara si o experienta diferita.

 

Tarantino va incepe filmarile la inceptului anului 2015 iar filmul ar putea fi lansat in decembrie sau spre finalul anului, la fel ca Django Unchained, precedentul sau film. Povestea filmului va urmari doi vanatori de recompense, care aduc in fata tribunalului o femeie condamnata la moarte prin executie, dar si povestea unui fost soldat ce prefera sa isi faca singur justitia. Actiunea este plasata in Vestul Salbatic si va fi un western intr-un stil deosebit, asa cum ne-a obisnuit deja Tarantino.

 

 

 

Astfel, cineastul a declarat ca The Hateful Eight este impartit in 5 capitole, dar finalul prezentat in cadrul evenimentului va fi schimbat. "Aceasta a fost prima versiune. Nu veti mai vedea acest final. Acum, lucrez la a doua versiune a scenariului" a declarat Tarantino, conform Hollywood Reporter. Evenimentul a avut loc in Los Angeles, iar cei prezenti au platit si pana la 200 de dolari pe bilet pentru a participa la micul spectacol pus in scena de starui, la indicatiile lui Tarantino. Scenariul sau  a fost pus in scena asemeni unei piese de teatru, iar el a dat indicatii din culise.

 

In The Hateful Eight vor juca nume ca  Bruce Dern, Samuel L. Jackson, Michael Madsen, Kurt Russell, James Remar, Amber Tamblyn, Walton Goggins sau Zoe Bell. 

 

Anul trecut,Quentin Tarantino a dat lovitura cu Django Unchained, cel mai profitabil film din cariera sa, care i-a adus un Oscar pentru scenariu original. Filmul urmarea povestea unui negru sclav, ce se razbuna pe cei care l-au tinut captiv, dar si pe cei care i-au luat sotia si au transformat-o in sclava. Din distributie au facut parte Jamie Foxx, Leonardo DiCaprio, Christoph Waltz.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies