marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Regizorul Quentin Tarantino are o relatie cu Uma Thurman, pe care a numit-o muza lui: "O iubeste de multi ani"

Regizorul Quentin Tarantino are o relatie cu Uma Thurman, pe care a numit-o intotdeauna "muza" lui si pe care a distribuit-o in seria "Kill Bill", declarand ca "o iubeste" pe actrita americana de mai multi ani, conform unor surse din presa.

Regizorul Quentin Tarantino are o relatie cu Uma Thurman, pe care a numit-o muza lui: O iubeste de multi ani


Cei doi au calatorit impreuna la Festivalul de Film de la Cannes (14 - 25 mai) si au prezentat, de asemenea, impreuna premiul Palme d'Or, acordat regizorului turc Nuri Bilge Ceylan, pentru filmul "The Winter Sleep", la ceremonia de inchidere a festivalului, care a avut loc duminica, conform contactmusic.com. "A fost ceva intre ei in trecut, iar acum sunt din nou impreuna. El (Tarantino, n.r.) a iubit-o ani de zile", a declarat o sursa pentru site-ul UsMagazine.com.

 


Recent, Uma Thurman, in varsta de 43 de ani, a pus capat pentru a doua oara logodnei cu miliardarul francez Arpad Busson, cu care are o fetita in varsta de un an si noua luni, pe nume Luna.

 

 

 

 


Actrita, care mai are doi copii, in urma casatoriei cu actorul Ethan Hawke - Mia, in varsta de 15 ani, si Levon, in varsta de 12 ani -, a declarat recent ca se simte mai fericita ca niciodata. "Sunt mai fericita acum decat am fost in urma cu multi ani. Incerc sa traiesc o viata cat mai linistita cu putinta", a spus Uma Thurman.


Uma a mai fost casatorita cu actorul Gary Oldman, intre anii 1990 - 1992.

 


Actrita-fetis a regizorului Quentin Tarantino, Uma Thurman a avut roluri memorabile in "Pulp Fiction", pentru care a fost nominalizata la premiul Oscar, si in seria "Kill Bill". Printre filmele de referinta in care a jucat se numara "Legaturi primejdioase", de Stephen Frears, si "Producatorii", de Mel Brooks. Ea a aparut, de asemenea, in cinci episoade din serialul "Smash", produs si difuzat de postul NBC. Cel mai recent rol al sau este cel al doamnei H., din filmul "Nymphomaniac", de Lars von Trier.

 

 


Castigator al trofeului Palme d'Or de la Cannes cu filmul "Pulp Fiction" din 1994 si a doua premii Oscar pentru scenariile filmelor "Pulp fiction" si "Django dezlantuit/ Django Unchained", Quentin Tarantino a fost pe rand regizor, scenarist, producator si chiar actor in filmele sale. Desi este acuzat de critici ca trivializeaza violenta, opera sa cinematografica nu a incetat sa entuziasmeze publicul, iar peliculele sale "Profesionistii crimei/ Reservoir Dogs", "Pulp Fiction", "Jackie Brown", cele doua filme din seria "Kill Bill", "Masina mortii/ Death Proof", "Ticalosi fara glorie/ Inglourious Basterds" si "Django dezlantuit/ Django Unchained" au devenit filme de referinta ale cinematografiei mondiale.

 

Sursa: Mediafax.ro

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies