marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Poveste de dragoste fara sfarsit.  Ryan O'Neal, diagnosticat cu trei tipuri de cancer: Mi-e dor de Farrah! Marele regret al actorului din Love Story

Actorul american Ryan O'Neal diagnosticat cu trei tipuri de cancer - facial, de prostata si leucemie cronica i-a emotionat pe americani ieri in cadrul unei emisiuni difuzate de NBC unde a marturisit ca ii este dor de marea sa iubire, actrita Farrah Fawcett si ca regreta ca nu a stiut sa fie un tata mai bun pentru cei 4 copii sai care si-au distrus vietile din cauza drogurilor.

Poveste de dragoste fara sfarsit. Ryan O Neal, diagnosticat cu trei tipuri de cancer: Mi-e dor de Farrah! Marele regret al actorului din Love Story

La fel ca in Love Story, unul dintre cele mai cunoscute filme ale sale, Ryan O'Neal a trait o poveste de dragoste fara sfarsit si o relatie zbuciumata cu frumoasa actrita Farrah Fawcett, starul din seria TV originala "Ingerii lui Charlie". Cei doi nu s-au casatorit niciodata, desi au trait impreuna timp de 17 de ani. S-au despartit in 1997, dar si-au reluat relatia in 2001, cand el a fost diagnosticat cu leucemie.

Starul in varsta de 71 de ani a decis sa amane inceperea tratamentului contra cancerului de prostata de stadiul II cu care a fost diagnosticat recent, pentru a putea sa duca pana la capat turneul de promovare a volumului sau de memorii "Both of Us: My Life with Farrah", in care descrie aspecte din viata alaturi de marea sa dragoste Farrah Fawcett, decedata in 2009 dupa o lunga lupta cu cancerul. Actorul este constient totodata de faptul ca aceasta decizie ar putea sa il coste viata,


"Cartea aceasta «striga» sa fie scrisa si vanduta si am decis sa fac mai intai acest turneu de promovare si sa ma ocup de cancerele mele dupa aceea. Ma simt bine", a declarat Ryan O'Neal intr-un interviu acordat, marti, publicatiei Access Hollywood.
 

Farrah Fawcett si Ryan O'Neal la inceputul relatiei lor, in 1982.


Intrebat de jurnalistul Billy Bush daca ii pasa daca va trai sau va muri, O'Neal a raspuns: "Sincer, nu-mi pasa. Am trait o viata lunga si frumoasa"."Am insa un plan. Incepand din 10 mai imi voi congela prostata. E o metoda noua. Medicii vor congela partea de prostata care este atinsa de cancer", a explicat actorul.

Purtand un mic bandaj in zona nasului, actorul a explicat: "Nu sunt un om terminat si nu sunt deprimat. Insa am trei tipuri de cancer in acest moment - facial, de prostata si leucemie cronica. Nu sunt sigur ca ar trebui sa ma abonez la reviste, succesiv, pe perioade mai mari de un an".
 

In cadrul unei emisiuni TV difuzate de NBC actorul a recunoscut ca a fost un tata rau. Marele sau regret este ca s-a simtit un esec in relatia cu cei 4 copii ai sai: o fata si trei baieti. Toti au avut probleme cu drogurile, iar cel mai mic dintre ei Redmond ( 27 de ani) a fost arestat pentru posesie de droguri.
 


Ryan O'Neal si Ali MacGraw in Love Story (1980)


"Nu am avut pregatire ca tata" a povestit actorul care a dezvaluit un moment cutremurator din viata sa.  Pe cand avea 6 ani, baiatul sau cel mic a intrat in camera in timp ce el si Farrah Fawcett se certau si a amenintat cu un cutit in mana ca se injunghie.

"Am scris aceasta carte pentru ca mi-e dor de Farrah!" a spus emotionat actorul.

Doi dintre copiii sai sunt furiosi din cauza dezvaluirilor pe care actorul le face in cartea sa. Fiul sau Redmond, din relatia cu Farrah, si fiica Tatum, din primul mariaj al actorului, il acuza pe tatal lor ca incearca sa schimbe istoria pentru a se face placut si ca are tendinte narcisiste. In ultimii ani Tatum a reluat relatia cu tatal ei dupa ce multa vreme cei doi nu si-au vorbit.

Ryan O'Neal alaturi de fiica sa Tatum

Ryan si Farrah au inceput sa se intalneasca in 1982, pe cand ea era inca maritata cu producatorul Lee Majors de care a divortat in acelasi an. Au impreuna un fiu, Redmond O'Neal care se afla acum intr-o clinica de reabilitare  fortata dupa ce a fost arestat anul trecut pentru posesie de heroina si este amenintat cu o sentinta de 6 ani de inchisoare daca este prins din nou drogat.


Ryan O'Neal a fost casatorit de 2 ori cu actritele Joanna Moore (din 1963 pana in 1974) si Leigh Taylor-Young (din 1967 pana in 1974). Din ambele mariaje terminate cu divort are 3 copii.

Farrah Fawcett

Fiica sa, Tatum O'Neal nascuta din relatia cu Joanna Moore nu a fost niciodata de acord cu relatia lui Ryan cu Farrah Fawcett.

"Tatum era geloasa pentru ca petreceam mai mult timp cu Farrah si ea vedea acest lucru ca pe o tradare. Insa o adoram pe Farrah si meritam aceasta sansa la fericire. In apararea mea, cand Farrah a intrat in viata mea, Tatum era deja independenta, avea prieteni si nu mai avea nevoie de mine ca atunci cand era mica" a martusit actorul in cartea sa.

Ryan O'Neal a jucat in filme celebre precum "Love Story" si "Paper Moon", unde a jucat alaturi de fiica saTatum O'Neal. Actorul american a fost nominalizat la Oscar in 1971, pentru rolul din "Love Story", si a jucat intr-un alt lungmetraj de renume - "Barry Lyndon", de Stanley Kubrick.

 

Recent, actorului i s-a extirpat o tumoare din nas si a aparut bandajat la lansarea biografiei sale unde marturiseste ca Farrah Fawcett e femeia pe care spune ca a iubit-o cel mai mult in viata.

Sursa foto: Getty/Hepta


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies