marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Povestea sportivei mutilata de un rechin, care a devenit campioana nationala: filmul ce i-a impresionat pe americani!

Lansat acum 5 zile in cinematografe, in SUA, Soul Surfer este povestea emotionanta a unei adolescente atacata de un rechin care si-a revenit miraculos si a devenit campioana Americii la surf. Filmul a fost inspirat de drama  lui Bethany Hamilton.

Povestea sportivei mutilata de un rechin, care a devenit campioana nationala: filmul ce i-a impresionat pe americani!

Avea 13 ani atunci cand a fost trasa de un rechin lung de 4 metri de pe placa de surf si s-a trezit cu bratul stang complet mutilat.  Nu s-a dat batuta, a trecuta peste drama oribila, a muncit si a devenit miraculos campioana Americii la surf, surprinzand pe toata lumea.

Insa, asta nu a fost totul. Bethany Hamilton ( 21 de ani) a vrut sa spuna intregii lumi povestea ei si a facut-o acceptand sa-i ajute pe producatorii filmului  Soul Surfer care i-a recreat viata.
 

Soul Surfer a avut week-endul trecut incasari de 7.3 milioane de dolari si a fost pe locul 5 in topul celor mai vizionate productii din SUA.


Tanara a acceptat sa fie chiar si dublura in filmul cu nume mari pe afis ca Dennis Quaid si Helen Hunt, pentru ca producatorii nu au putut gasi o alta fata fara o mana care se poata face surfing la fel de bine ca Bethany Hamilton.

"M-am uitat la film de mai multe ori, nu a fost greu pentru mine. Cred ca a surprins foarte bine prin ce am trecut, de la atacul rapid al rechinului, pana la final" a declarat Bethany Hamilton.

La 3 luni dupa ce a parasit spitalul, Bethany, care a refuzat sa poarte o proteza, concura din nou la nivel inalt. In 2005, la 2 ani dupa atac devenea campioana nationala la surf.

Vezi aici trailer!


Galerie foto


Modifică setările cookies