marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Premiera de gala a filmului Fifty Shades Darker: Dakota Johnson, aparitie sexy alaturi de Jamie Dornan. GALERIE FOTO

Cel mai sexy film al anului a avut premiera de gala in Los Angeles, in California. Pe covorul rosu au fost prezente starurile filmului, Jamie Dornan si Dakota Johnson, alaturi de regizorul filmului si sefii studiourilor Universal.
Premiera de gala a filmului Fifty Shades Darker: Dakota Johnson, aparitie sexy alaturi de Jamie Dornan. GALERIE FOTO

Dakota Johnson a reusit sa impresioneze din nou cu un decolteu generos, dupa ce a aparut intr-o rochia roz pal, foarte vaporoasa.

La randul lui Jamie Dornan si-a luat prin surprindere fanele cu un nou look. Starul filmului, care il joaca pe Christian Grey, s-a tuns chel pentru noul sau rol. Iralndezul filmeaza in aceasta perioada la pelicula "Robitn Hood".

Fifty Shades Darker este si mai sexy decat primul film, dar se anunta si un thriller plin de suspans, tinand cont de evenimentele care au loc in cel de al doilea roman scris de E.L. James. Noi personaje apare, iar distributia este completata de nume ca Kim Basinger, Hugh Dancy sau Bella Heathcote.


"Darker" prezinta povestea Anastasiei care, la insistentele lui Christian, accepta sa se impace cu acesta. In incercarea de a-si recladi relatia cu barbatul iubit, Anastasia este prinsa intr-un vartej de intrigi si intamplari care o pun in final in fata celei mai importante decizii care are sa-i schimbe viata.

GALERIE FOTO:



Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies