marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Premiera mondiala a celui mai provocator film al anului, Fifty Shades of Grey: Dakota Johnson, aparitie sexy, alaturi de Jamie Dornan, la Berlin

Aseara, la Festivalul de Film de la Berlin, a avut loc premiera mondiala a celui mai provocator film al anului, Fifty Shades of Grey. Pe covorul rosu au fost prezente vedetele filmului, Jamie Dornan, Dakota Johnson si regizoarea Sam Taylor-Johnson.

Premiera mondiala a celui mai provocator film al anului, Fifty Shades of Grey: Dakota Johnson, aparitie sexy, alaturi de Jamie Dornan, la Berlin

Fifty Shades of Grey s-a lansat cu succes la Festivalul de Film de la Berlin, unul dintre cele mai prestigioase evenimente de profil din lume. Sute de fani au venit sa isi vada starurile preferate, iar vedetele filmului au stralucit pe covorul rosu.

 

Dakota Johnson, cea care o joaca in film pe tanara virgina Anastasia Steele, care se indragosteste de miliardarul Christian Grey, a avut o aparitie sexy, intr-o rochie neagra decoltata si cu o crapatura uriasa in fata, prin care i se vedea picioarele tonifiate. Actrita de 25 de ani a optat pentru un look  natural, dar sexy, asemeni personajului pe care il interpreteaza in film.

 

Jamie Dornan, cel care il joaca pe Christian Grey, a venit insotit de sotia sa, Amelia Warner, care a fost la inaltime si a stralucit la bratul sotului ei. Actorul a purtat un costum elegant, la care a asortat un papion. 

 

 

Actrita Dakota Johnson a dezvaluit in interiuri care este scena ei de sex preferata din film. "Scena in care Anastasia Steele isi pierde virginitatea cu Christian Grey este preferata mea pentru ca este foarte romantica. Directorul de imagine si regizoarea Sam Taylor-Johnson au coregrafiat superb acel moment" a spus actrita.

 

In 2015, de Ziua Indragostitilor, Christian Grey si Anastasia Steele, cuplul care a inflacarat imaginatia a peste 100 de milioane de cititori din toata lumea, prinde acum viata in interpretarile lui Jamie Dornan si Dakota Johnson in ecranizarea romanului-fenomen cu acelasi titlu. Luke Grimes e Elliot, fratele lui Christian, Victor Rasuk e José, prietenul apropiat al Anastasiei, Eloise Mumford e Kate, prietena si colega de apartament a Anastasiei, Marcia Gay Harden e dr. Grace Trevelyan Grey, mama lui Christian, Rita Ora e Mia, sora lui Christian, Max Martini e Taylor,  bodyguardul lui Christian, Callum Keith Rennie e Ray, tatal vitreg al Anastasiei, Jennifer Ehle e Carla, mama Anastasiei, iar Dylan Neal e Bob, sotul Carlei. "Cincizeci de umbre ale lui Grey" e regizat de Sam Taylor-Johnson si produs de Michael De Luca si Dana Brunetti, alaturi de E L James, creatoarea seriei de carti. Scenariul filmului e semnat de Kelly Marcel.

 


Coloana sonora a filmului este semnat de unul din “greii” de la Hollywood, Danny Elfman, cel care a compus teme muzicale care au facut istorie, precum cea a serialelor-cult Desperate Housewives si The Simpsons. Albumul cu muzica filmului contine 16 piese, o parte apartinand unor clasici precum Frank Sinatra (“Witchcraft”), The Rolling Stones (“Beast of Burden”) sau Annie Lennox (“I Put a Spell on You (Fifty Shades of Grey)”), dar si piese noi ale unor staruri de azi, precum Ellie Goulding (“Love Me Like You Do”), Sia (“Salted Wound”), Skylar Grey (“I Know You”), Jessie Ware (“Meet Me in the Middle”), Laura Welsh (“Undiscovered”), Vaults (“One Last Night”), AWOLNATION (“I’m on Fire”) si doua piese noi ale trupei The Weeknd (“Where You Belong” si “Earned It (Fifty Shades of Grey)”), aceasta din urma fiind regizata de insasi Sam Taylor-Johnson, regizoarea filmului. Beyoncé a inregistrat cu Boots, special pentru lansarea trailerului filmului, un remix cu piesa ei “Crazy in Love”, precum si un remix al piesei ei din 2013, “Haunted (Michael Diamond Remix)”.

 

 

 

Cartea are un stil foarte vizual, dar problema cea mai delicata a fost gasirea celui mai potrivit mod cinematografic pentru a transpune gandurile Anei, care are o serie de monologuri interioare in roman. Dar, pentru ca regizoarea, Sam Taylor-Johnson, e  si cineasta, si fotografa, si artist vizual, a reusit sa sesizeze si sa integreze in imagini si in poveste elementele simbolice din carte: cravata, masinile, Camera Rosie, cele care il definesc pe Christian asa cum e el. Universul sau a fost populat in film cu lucruri care vorbesc despre el si despre eleganta stilului sau, nu doar aruncate pur si simplu in decor. Cat despre natura explicit sexuala a cartii, regizoarea a ales sa o includa in film astfel incat sa confere povestii cinematografice onestitate si semnificatie, totul transpus frumos, elegant, cu stil.

 

 


Christian si Anastasia sunt doi oameni care se intalnesc printr-o intamplare a sortii, si descopera apoi ca fiecare devine punctul vulnerabil al celuilalt. El nu poate scapa de ea, iar ea nu are cum sa fuga de el. Acesta e motivul pentru care milioane de fani din toata lumea au rezonat la unison odata ce au citit povestea celor doi. E ca un basm, Frumoasa si Bestia, sau Cenusareasa zilelor noastre.


Fifty Shades of Grey se lanseaza si in Romania, incepand cu 13 februarie 2015.

 

 

Sursa foto: Getty

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies