marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Presedintele Snow isi saluta oamenii din Panem  intr-un clip teaser pentru Mockingjay: Part 1. Cum arata Peeta Mellark in urmatorul film al seriei Hunger Games

In aceasta toamna, fanii seriei Jocurile Foamei se vor delecta cu al treilea film din serie, The Hunger Games: Mockingjay - Part 1. Producatorii au lansat un teaser in care apare presedintele Snow (Donald Sutherland), dar si o serie de postere cu o parte dintre eroi.

Presedintele Snow isi saluta oamenii din Panem intr-un clip teaser pentru Mockingjay: Part 1. Cum arata Peeta Mellark in urmatorul film al seriei Hunger Games

Producatorii de la Lionsgate au inceput campania de promovare pentru urmatorul film din seria The Hunger Games. Astfel, au lansat un clip in care apare Presedintele Snow (Donald Sutherland) ce isi saluta oamenii din Panem, oferindu-le un mesaj. "Natiunea noastra a cunoscut numai pace, de la zilele negre incoace. Noi avem un sistem elegant, conceput sa mentina pacea. "

 

 

 

Insa, acesta isi schimba rapid tonul mesajului de propaganda si isi ameninta oamenii: "Dar daca va opuneti sistemului, veti muri de foame. Daca va veti lupta cu noi, o sa platiti pretul." spune Snow, alaturi de care apare si Peeta Mellark, care va fi rapit in acest nou capitol al seriei.

 

 

Teaserul ofera perfect atmosfera sumbra din urmatorul volum al cartilor scrise de Suzanne Collins, fiind cea mai intunecata carte din serie. Clipul nu contine imagini din film, insa este clar cum va arata filmul sau. personajele sale.

 

In acelasi timp, s-au lansat si o serie de postere cel putin interesante cu cateva dintre personajele noi.

 

 


In The Hunger Games: Mockingjay Part 1, Katniss va deveni liderul rebelilor impotriva Capitoliului, incercand sa aiba loialitatea si increderea in cei din jur. Regizorul Francis Lawrence a dezvaluit ca acum va fi un moment stresant pentru eroina. "Va trece printr-un moment critic, in care abia va mai face fata situatiei. Este foarte neincrezatoare in cei din jur, se simte ranita si mintita. Este foarte fragila si foarte furioasa".

Filmul a fost impartit in doua parti. Prima parte se va lansa pe 21 noiembrie 2014, iar ultimul film al francizei se va lansa pe 20 noiembrie 2015.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies