marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Prima imagine cu Julianne Moore in The Hunger Games: Mockingjay. Actrita uimeste cu transformarea ei, alaturi de Phillip Seymour Hoffman

Fanii serie The Hunger Games au avut o surpriza de proportii aseara. S-a lansat prima imagine cu Julianne Moore in rolul Presedintelui Coin. In imagine, apare si Phillip Seymour Hoffman ca Plutarch Heavensbee, ultimul sau rol inainte sa moara.

Prima imagine cu Julianne Moore in The Hunger Games: Mockingjay. Actrita uimeste cu transformarea ei, alaturi de Phillip Seymour Hoffman

Julianne Moore este de nerecunoscut in prima imagine din The Hunger Games: Mockingjay - Part 1. Ea va juca rolul Presedintelui Coin, cea care conduce Districtul 13. Alaturi de ea, intr-o alta imagine, apare si Phillip Seymour Hoffman, care nu a mai apucat sa termine filmarile, dupa ce a fost gasit mort in apartamentul sau, in  urma cu cateva luni. Actorul a murit din cauza unei supradoze.

Producatoarea Nina Jacobson a dezvaluit ca actorul nu va fi prelucrat digital si ca vor incerca sa se foloseasca de materialul existen deja: "A trebuit sa rescriem dialogul pentru scenele pe care nu a apucat sa le termine. A fost dureros sa terminam filmul fara el" a spus aceasta.


Julianne Moore apare in imagini vopsita gri si fanii au poreclit-o imediat drept "mama lui Rogue", mutanta din X-men, interpretata de Anna Paquin

 

.

 

In The Hunger Games: Mockingjay Part 1, Katniss va deveni liderul rebelilor impotriva Capitoliului, incercand sa aiba loialitatea si increderea in cei din jur. Regizorul Francis Lawrence a dezvaluit ca acum va fi un moment stresant pentru eroina. "Va trece printr-un moment critic, in care abia va mai face fata situatiei. Este foarte neincrezatoare in cei din jur, se simte ranita si mintita. Este foarte fragila si foarte furioasa".

Filmul a fost impartit in doua parti. Prima parte se va lansa pe 21 noiembrie 2014, iar ultimul film al francizei se va lansa pe 20 noiembrie 2015.


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies