marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Prima imagine cu Cameron Diaz in Annie. Cum s-a transformat frumoasa actrita intr-o guvernanta sexy

Cameron Diaz apare in prima imagine din filmul Annie. Actrita a impresionat cu shimbarea ei de look, iar poza a ajuns fenomen pe Twitter.

Prima imagine cu Cameron Diaz in Annie. Cum s-a transformat frumoasa actrita intr-o guvernanta sexy


Publicul este obisnut sa vada imagini provocatoare, senzuale, de-o frumusete sclipitoare, atunci cand e vorba de Cameron Diaz. De data aceasta insa, actrita a socat prin prezenta ce o afiseaza in filmul „Annie”. Ea a postat pe contul ei de Twitter o fotografie din timpul filmarilor, sub comentariul: „She ain't nice and she ain't pretty”.Cameron apare machiata si imbracata in personajul Agatha Hannigan.

 


Drama muzicala regizata de Will Gluck si produsa de rapperul Jay-Z, impreuna cu Will Smith, este o adaptare a musicalului cu acelasi nume bazat pe povestea din anul 1924, „Little Orphan Annie” scrisa de Harold Gray. Adaptarea menita sa fie lansata in 2014 va fi a treia de acest gen, dupa cea teatrala din 1982 si cea cinematografica din 1999.


Filmarile au inceput in luna august si premiera este programata pentru 19 decembrie 2014, iar povestea o urmareste pe micuta orfana Annie dupa ce este adoptata de un politician bogat.


Rolul lui Cameron, Hannigan, reprezinta guvernanta-directoarea a orfelinatului in care Annie este adapostita. Este pasionata de bautura, dar nu si de copii. Interpretarea din „Bad Teacher” ii va fi de folos pentru prezentul rol, insa de data aceasta actrita va trebui sa si cante – lucru ce a parut, pana acum cel putin, un subiect tabu pentru fani.

 


Din distributie mai fac parte Quevenzhane Wallis (cunoscuta pentru „Beasts Of The Southern Wild”) ce va fi Annie, impreuna cu Jamie Foxx in rolul lui Benjamin Stacks (Daddy Warbucks), Rose Byrne va fi simpaticul Grace Farrell.


Will Gluck este regizorul, avand de asemenea o implicare si in varianta scenariului ce a fost scris de Emma Thompson si Aline Brosh McKenna.
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies