marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Russell Crowe este primarul orasului New York in Broken City, un thriller alaturi de Catherine Zeta-Jones. Vezi primele imagini din film

Dupa un an de zvonuri despre productia Broken City, astazi au aparut primele imagini din film, in care apar Russell Crowe, Mark Wahlberg si Catherine Zeta-Jones.

Russell Crowe este primarul orasului New York in Broken City, un thriller alaturi de Catherine Zeta-Jones. Vezi primele imagini din film

In Broken City, Russell Crowe joaca rolul lui Nicholas Hostetler, primarul orasului New York, care angajeaza un detectiv, Billy Taggart, interpretat de Mark Wahlberg pentru a investiga daca sotia acestuia, Catherine Zeta-Jones il insala sau nu. Detectivul ii confirma primarului faptul ca sotia ii este infidela. Dar cand Wahlberg descopera ca amantul acesteia a murit, acesta se trezeste implicat in niste afaceri imobiliare murdare conduse chiar de Russell Crowe.

Broken City este un thriller politic cu un buget de 60 de milioane de dolari, finantat de Emmett/Furla films si este regizat de Allen Hughes, cunoscut pentru The Book of Eli.

 


 


Mark Wahlberg a fost incantat de proiect, pe care l-a descris ca "un film cu toate elementele pe care le aveau productiile mari in copilaria mea si pe care le adoram. Aduce aminte de Chinatown: personaje puternice si rasturnari de situatie la care nu te astepti" a spus Wahlberg pentru Entertainment Weekly.

 

 

Aceasta este prima colaborare dintre Russell Crowe si Mark Wahlberg pe marile ecrane. Broken City urmeaza sa fie lansat in SUA pe 18 ianurie 2013, insa in Romania nu are inca data de lansare.


Galerie foto


Modifică setările cookies