Ads by IBU ProTV
marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Primele cascadorii ale lui Christian Bale in noul Batman! Vezi imagini spectaculoase de la filmari!

Productia care incheie trilogia lui Christopher Nolan  - Dark Knight Rises - se filmeaza in aceste zile la Londra.

Primele cascadorii ale lui Christian Bale in noul Batman! Vezi imagini spectaculoase de la filmari!

Fanaticii noii serii Batman se pot bucura de o noua imagine din film dupa ce acum cateva saptamani au aflat cum va arata Tom Hardy in rolul unuia din cei mai aprigi dusmani ai lui Batman  - Bane.

 

Imaginea arata un barbat mascat care se catara afara pe geamul unei cladiri inalte. S-a zvonit ca este vorba de Bruce Wayne (Christian Bale) plecat sa-l viziteze la spital pe Alfred (Michael Caine).

Dark Kinght Rises al lui Nolan unde mai apar Christian Bale, Anne Hathaway, Joseph-Gordon Levitt, Morgan Freeman, Gary Oldman si Michael Caine va fi lansat pe 20 iulie 2012. Filmul are un buget de 250 de milioane de dolari.Galerie foto

Cele mai citite

(P) Păreri PEFOC - specialiștii recomandă o soluție spectaculoasă de încălzire și decor pentru acasă!
În ultimii ani, ne lăsăm tot mai mult influențați de trend-uri și ne umplem universul casnic cu lucruri mai mult sau mai puțin utile, care se dovedesc într-un final, doar un motiv de dezamăgire și pierderi inutile de bani, fără a ne servi interesului pentru o viață întreagă. Nu de puține ori, când cumpărăm ceva, o facem sub impulsul momentului, fără să ne dăm seama de inutilitatea produsului în care am investit.
Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies