marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Transformarea lui Tom Hardy pentru rolul din Batman: cum s-a pregatit pentru unul din cele mai tari roluri din cariera sa!

Fanii celebrului Batman au fost dati pe spate de imaginea lui Tom Hardy in rolul unuia din cei mai aprigi dusmani ai lui Batman  - Bane - in Dark Knight Rises.

Transformarea lui Tom Hardy pentru rolul din Batman: cum s-a pregatit pentru unul din cele mai tari roluri din cariera sa!

articole relationate

The Dark Knight Rises

The Dark Knight Rises

Prima poza oficiala din filmul care incheie trilogia lui Christopher Nolan  - Dark Knight Rises - a starnit isterie printre fanii actorului britanic de 33 de ani cunoscut pentru rolurile sale din Star Trek Nemesis, RocknRolla si Inception.

Tom Hardy a fost nevoit sa puna in jur de 14 kg de muschi pentru a juca rolul lui Bane in ultimul Batman. S-a antrenat intens: un program de antrenamente dure si regim special timp de 3 luni inainte de filmarile care au inceput acum 2 zile.



Chistopher Nolan a dezvaluit despre personajul sau "devine o creatura incredibil de puternica dupa ce a fost indopat cu droguri" Masca speciala imprumutata de la luptatorii din wrestling il face si mai fioros. "Nu am vrut sa o port la inceput" a povestit actorul.



Sursa foto: Hepta
 

De la 77 de kg, Hardy a ajuns la 94 de kg: "Mai mare de atat nu am fost niciodata. Nu sunt o masina si imi cunosc limitele" a marturisit  actorul care s-a pregatit special si pentru  drama luptatorului din Warrior unde joaca rolul unui boxeur - Tom Conlon alaturi de Nick Nolte si Joel Edgerton.


Dark Kinght Rises al lui Nolan unde mai apar Christian Bale, Anne Hathaway, Joseph-Gordon Levitt, Morgan Freeman, Gary Oldman si Michael Caine va fi lansat pe 20 iulie 2012.


Vezi aici trailerul pentru Warrior - drama care se va lansa pe 9 septembrie 2011 in SUA!

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies