marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Primele imagini cu actorii din Fifty Shades of Grey: cum arata Christian  Grey si Anastasia Steele, protagonistii povestii erotice care a innebunit milioane de femei

Milioane de fane au izbucnit de bucurie atunci cand au vazut primele imagini de prezentare ale actorilor care vor juca in Fifty Shades of Grey. Adaptarea celui mai de succes roman erotic din ultmii ani si-a mutat data si va intra in cinematogra de Valentine's Day, in 2015.

Primele imagini cu actorii din Fifty Shades of Grey: cum arata Christian Grey si Anastasia Steele, protagonistii povestii erotice care a innebunit milioane de femei


Revista Entertainment Weekly are pe coperta celui mai nou numar portretele celor doi actori care vor da viata povestii de dragoste ce a innebunit femeile. Jamie Dornan si Dakota Johnson apar in rolurile lui Christian Grey si Anastasia Steele. Jamie Dornan poarta o cravata argintie, iar Dakota Johnson se musca de buza, doua detalii pe care fanii trilogiei le inteleg perfect si sunt caracteristice personajelor pe care le vor interpreta.

Dornan, in varsta de 31 de ani, a preluat rolul dupa ce Charlie Hunnam, anuntat oficial pentru rolul Christian Grey, a abandonat proiectul din motive personale, dar si din cauza atentiei excesive primite din partea presei.


 


Dakota Johnson a recunoscut ca s-a antrenat mult mai mult pentru scenele de nuditate, care vor fi din belsug, tinand cont de textul erotic pe care autoarea E.L. James l-a scris. "Am vrut sa arat bine goala. Acum inteleg de ce oamenii petrec atat de mult timp facand sport. Te simti al naibii de bine pe urma".


Irlandezul Jamie Dornan, fotomodel Calvin Klein si protagonistul serialului The Fall, a recunoscut ca a avut emotii atunci cand a acceptat rolul, dar ca nu se teme de scenele in care trebuie sa apara gol. "Normal ca ai emotii si teama, dar dupa aia m-am simtit extraordinar de bine. Eu am crescut intr-un stil destul de libertin, nu pot sa spun ca aveam o camera a placerilor, dar nu m-au socat scenele de sex din carte. " Insa, fanele modelului trebuie sa stie ca acesta este total diferit de personajul sau, un miliardar atragator si cu obiceiuri sexuale sado-maso. Actorul si modelul irlanedez este casatorit si vor avea primul copil.
 

 

 


Fifty Shades of Grey trebuia lansat in 2014, insa schimbarile de distributie si timpul putin lasat la dispozitie pentru inceperea filmarilor i-a convins pe producatori sa amane lansarea filmului pentru 14 februarie 2015, adica de Sf. Valentin, cand americanii sarabatoresc cea mai romantica zi.


 Pana acum, romanele lui E.L. James s-au vandut in peste 70 de milioane de copii in lumea intreaga, devenind un adevarat fenomen in special, in randul femeilor.


In 2012, marile studiouri hollywoodiene s-au razboit pentru a ecraniza trilogia "Fifty Shades of Grey" a romancierei britanice E. L. James. Universal si Focus Features au obtinut anul trecut drepturile de ecranizare, insa la finalul uneia dintre cele mai nebunesti licitatii din ultimii ani. Suma exacta cu care au fost achizitionate drepturile de ecranizare nu este cunoscuta, insa potrivit unor surse, aceasta este de aproximativ 3 milioane de dolari, o cifra ce nu a mai fost intalnita la Hollywood de pe vremea cand scriitorul Dan Brown a primit o suma similara pentru ecranizarea romanului sau "Codul lui Da Vinci". Productia filmului "Fifty Shades of Grey" va debuta in acest an.

 

Cartea care urmareste aventurile sexuale ale unei tinare studente virgine, Anastasia, care incheie un soi de contract sexual cu un miliardar pervers, Christian, a creat o frenezie uriasa in randul cititoarelor.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies