marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Primele imagini cu echipa completa a eroilor de sacrificiu: cum arata cei mai tari actori de actiune in The Expendables 3

Cu patru luni inainte de lansarea oficiala pentru The Expendables 3, producatorii au oferit publicitatii o imagine in care apar aproape starurile francizei.

Primele imagini cu echipa completa a eroilor de sacrificiu: cum arata cei mai tari actori de actiune in The Expendables 3


In fotografie apar actorii din garda veche, dar si noii veniti, Wesley Snipes si Antonio Banderas, toti fiind inarmati si pregatiti pe lupta intr-un film care se anunta de pe acum a fi asteptat de milioane de oameni.


Impreuna cu imaginea in care sunt prezenti aproape toti actori, producatorii au lansat si o poza in care apare doar Sylvester Stallone pe un camp, cu o pusca in mana.



In The Expendables 3, Barney (Sylvester Stallone), Christmas (Jason Statham) si restul echipei lupta impotriva lui Conard Stonebanks (Mel Gibson), care acum cativa ani a fost cofondatorul The Expendables impreuna cu Barney.
 

Unul dintre absentii de marca din The Expendables 3 va fi Bruce Willis care a fost inlocuit cu legendarul Harrison Ford. Anuntul a fost facut chiar de Stallone, care a publicat un mesaj pe contul sau de Twitter:  "Willis Out...Harrison Ford In. Vesti foarte bune. Am asteptat ani de zile sa se intample asta" a scris Stallone. Se pare ca relatia dintre Bruce Willis si Stallone nu este una tocmai prietenoasa, dupa ce starul din Rambo a publicat un alt mesaj pe Twitter, la cateva minute: "Lacom si lenes..o formula sigura pentru a-ti ingropa cariera".



 

Potrivit presei din Statele Unite, Bruce Willis ar fi renuntat la rolul din The Expendables 3, dupa ce Stallone a refuzat sa-l plateasca cu patru milioane de dolari pentru cele patru zile in care ar fi trebuit sa filmeze.


The Expendables 3
se va lansa pe 15 august 2014.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies