marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Primele imagini din Movie 43, cea mai bizara comedie: Gerard Butler este un spiridus pervers si guraliv. Vezi in ce ipostaze inedite apar Kate Winslet si Halle Berry

Movie 43 este un proiect cu totul special, in care o pleiada de staruri printre care Halle Berry, Kate Winslet, Hugh Jackman sau Gerard Butler isi arata latura comica intr-o serie de schechiuri si gag-uri umorisitice. Primele imagini din film au fost dezvaluite deja.

Primele imagini din Movie 43, cea mai bizara comedie: Gerard Butler este un spiridus pervers si guraliv. Vezi in ce ipostaze inedite apar Kate Winslet si Halle Berry

GALERIE FOTO 8 imagini din Movie 43


Peter Farrelly, omul din spatele unor comedii memorabile ca  Dumb & Dumber, There's Something About Mary sau Me, Myself & Irene revine cu un proiect ambitios, neobisnuit si care ii va amuza teribil pe fani. Regizorul a reusit sa intregeasca o echipa formata din 15 scenaristi, o serie intreaga de regizori si peste 10 actori de prima mana, toti pentru un singur film.


Movie 43 are mai multe povesti, fiecare dintre actori fiind pus intr-o situatie inedita, in care isi demonstreaza simtul umorului si talentul de actor de comedie. Astfel, fanii vor avea ocazia sa le vada pe Halle Berry si Kate Winslet in situatii cu totul neobisnuite.


Printre actorii care vor aparea in film se numara: Elizabeth Banks, Emma Stone, Gerard Butler, Richard Gere, Kristen Bell, Hugh Jackman, Kate Winslet, Anna Faris, Uma Thurman, Sean William Scott, Justin Long, Liev Schreiber, Josh Duhamel, Kate Bosworth, Jason Sudeikis, Leslie Bibb, Johnny Knoxville.


Farrelly a recunoscut ca i-a luat ani de zile sa faca acest proiect, impreuna cu alti colegi. "Movie 43 este <<copilul>> lui Charlie Wessler, cel care a produs majoritatea filmelor mele. Cred ca niciodata nu s-a ales o astfel de distributie, care sa impinga limitele la maxim. Charlie ii cunoaste pe acesti oameni si a reusit sa ii convinga. Au acceptat, chiar daca a durat 4 ani sa facem filmul, pentru ca trtebuia sa ii prindem liberi pe acesti actori. Filmau cate o saptamana, apoi reveneau peste cateva luni. La fel a fost si cu regizorii, am incercat sa planuim totul astfel incat sa gasim o portita in functie de programul fiecaruia." a spus acesta pentru Entertainment Weekly.



Peter Farrelly n-a dezvaluit foarte mult despre poveste, insa a declarat ca fanii vor avea ocazia sa vada actrite ca Naomi Watts sau Kate Winslet, care si-au facut cariera cu roluri dramatice, parasind aceasta zona spre cea de comedie, in ipostaze inedite si indraznete.

 


Probabil ca cea mai bizara aparitie in film este a lui Gerad Butler, care s-a transformat intr-un spiridus, terorizat de Sean William Scott si Johnny Knoxville, dupa ce acestia il rapesc. Regizorii au folosit aceeasi tehnologie utilizata si la The Curious Case of Benjamin Button si au suprapus capul actorului pe corpul altui actor pentru a fi cat mai realist realizat. "Eu joc cel mai pervers, guraliv si bizar spiridus creat vreodata. O sa injure foarte mult, va avertizez. E o nebunie pentru ca imi vor suprapune capul pe corpul unui om mic, o sa arat ciudat"  a spus intr-un interviu Gerard Butler, despre aparitia sa din Movie 43.

 

 

Gerard Butler in pauza filmarilor de la Movie 43
 

 

Watts se transforma intr-o mama psihopata din anii '80, alaturi de sotul ei in realitate Liev Schreiber, care isi educa baiatul acasa (inclusiv prin glume rautacioase). Kate Winslet iese la un "blind date" cu Hugh Jackman, iar in timpul intalnirii aceasta afla ca barbatul are un defect bizar din nastere. Halle Berry joaca rolul unui model de succes, care in mijlocul unui restaurant, il provoaca pe Stephen Merchant la un joc "adevar si provocare".
 

 

 

"Anul trecut, am fost invitat, alaturi de fratele meu, sa tinem un discut la Harvard. Toata lumea ne intreba daca o sa facem o drama. Le-am spus ca da, chiar cu Kate Winslet. Si le-am aratat niste clipuri din film. Oamenii au ramas uimiti. Cred ca n-a mai vazut un public de la Harvard care sa rada asa de mult. Kate Winslet a avut curaj sa schimbe registrul la 180 de grade, dar credeti-ma, a meritat."

 

Movie 43 urmeaza sa fie lansat in SUA pe 25 ianurie 2013.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies