marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Primele imagini cu Sylvester Stallone dupa moartea fiului sau. Cum l-au inveselit Schwarzenegger si Dolph Lundgren la premiera filmului The Expendables 2

Jean-Claude Van Damme, Arnold Schwarzenegger, Sylvester Stallone, Jason Statham si Dolph Lundgren se afla in plin turneu de promovare al noului lor film, The Expendables 2, film care ii aduce la un loc pe greii productiilor de actiune.

Primele imagini cu Sylvester Stallone dupa moartea fiului sau. Cum l-au inveselit Schwarzenegger si Dolph Lundgren la premiera filmului The Expendables 2

 

GALERIE FOTO Imagini de la premiera The Expendables 2 din Paris

 

Dupa premiera de la Madrid, a urmat randul orasului Paris sa-i primeasca pe protagonistii unuia dintre cele mai asteptate filme ale vezii. Iar de aceasta data, la eveniment au fost prezenti in formula completa, dupa ce in capitala Spaniei nu a venit decat o parte din distributie, printre cei absenti numarandu-se si Sylvester Stallone.


Pentru actorul de 66 ani, premiera de la Paris, a fost prima aparitie publica dupa moartea de luna trecuta a fiului sau, Sage Stallone. Iar pe langa durerea produsa de acest eveniment tragic, Sylvester a mai primit o lovitura. Sora sa vitrega, Toni Ann (48 de ani), diagnosticata cu cancer in stadiul patru, a fost internata in spital in stare grava. "Dupa moartea nepotului meu, asta e deja prea mult de suportat. Toni Ann nu se simte deloc bine. Are cancer la ficat care s-a extins la creier", a marturisit Jackie Stallone.

 

 

Concurs:  Procinema.ro te trimite la film: castiga 10 invitatii duble la The Expendables 2


In ciuda acestor necazuri, Sylvester Stallone a afisat o imagine brava in incercarea de a nu se lasa prada emotiilor si durerii. Iar Arnold Schwarzenegger si Dolph Lundgren au facut tot posibilul pentru a detensiona atmosfera.


Pelicula regizata de Simon West ii aduna pe Barney Ross (Sylvester Stallone), Lee Christmas (Jason Statham), Yin Yang (Jet Li), Gunnar Jensen (Dolph Lundgren), Toll Road (Randy Couture), Hale Caesar (Terry Crews), Mr. Church (Bruce Willis) — alaturi de noii recruti Billy the Kid (Liam Hemsworth) si Maggie (Yu Nan). Din distributie mai fac parte si inegalabilii Chuck Norris si Jean Claude Van Damme alaturi de Arnold Schwarzenegger. In Romania, filmul va fi lansat pe 31 august.

 


Filmul a avut un  buget de aproape 100 de milioane de dolari, povestea fiind una clasica pentru genul de actiune. Cand unul din oamenii lor este ucis, ceata eroilor de sacrificiu jura razbunare pe un teritoriu necunoscut unde toate sansele le sunt impotriva. Insa ei vor fi in stare de orice pentru a-si razbuna fratele.

 

 

Sursa foto: Getty


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies