marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Primele imagini de la filmarile lui Thor 2, continuarea blockbusterului cu incasari de 450 de milioane de $

In aceasta saptamana au inceput filmarile la Thor: The Dark World continurea blockbusterului cu super eroi lansat in 2011 si care a fost foarte bine primit de fani.

Primele imagini de la filmarile lui Thor 2, continuarea blockbusterului cu incasari de 450 de milioane de $

Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tom Hiddleston, Anthony Hopkins si Kat Dennings fac parte din distributia noului film, Thor: The Dark World, care se va lansa pe 8 noiembrie 2013.


Chris Hemsworth a fost surprins de fotografi pe platourile din Surrey, Marea Britanie. Actorul australian a fost pozat in timp ce filma o scena de lupta. Regizorul Alan Taylor (Game Of Thrones) conduce filmarile productiei realizate de Marvel.


O seama dintre actorii primului film isi vor relua rolurile, insa Thor 2  va avea in distributie si personaje noi. Christopher Eccleston (Doctor Who, 28 Days Later, Shallow Grave) il va juca pe Malekith the Accursed, liderul elfilor intunericului si considerat a fi unul dintre cei mai de temuti adversari ai lui Thor.


In benzile desenate, Loki (Tom Hiddleston) formeaza o alianta cu Malekith pentru a proteja Casket of Ancient Winters, un artefact pretios, care atunci cand e deschis poate declansa o furtuna de gheata globala, in urma careia oamenii sunt ucisi iar cei din Asgard sunt imobilizati.Artefactul poate fi deschis doar de un Urias al Ghetii, oricine altcineva care incearca este ars pe loc. Acest artefact mai are puterea de a-i slabi puterile lui Odin.


Pentru rolul antagonistului a fost propus initial Mads Mikkelsen, insa acesta a fost nevoit sa refuze oferta din cauza angajamentului anterior incheiat pentru viitorul serial al NBC, Hannibal.


Thor a fost lansat in primavara lui 2011 si a fost un real succes, cu incasari de aproape 450 de milioane de dolari, la un buget de 150 de milioane de $. Succesul filmului a dus la o continuare si la includerea lui Thor (Chris Hemsworth) in blockbusterul care a nimicit box-office-ul din 2012, The Avengers, cu incasari mondiale de 1.5 miliarde de dolari.


Sursa foto: Splash
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies