marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Primele Oscaruri ale sezonului: premiile au fost decernate de Tom Hanks, Will Smith, Steven Spielberg, Quentin Tarantino

Tom Hanks, Will Smith, Steven Spielberg, Quentin Tarantino si Sidney Poitier au decernat ieri in Los Angeles in cadrul Galei Governors Awards premii Oscar onorifice.

Primele Oscaruri ale sezonului: premiile au fost decernate de Tom Hanks, Will Smith, Steven Spielberg, Quentin Tarantino

Printre premiatii serii s-au numarat regizorul de documentare D.A. Pennebaker, legendarul cascador Hal Needham, fondatorul Institutului American de Film - George Stevens Jr. si directorul executiv al studiourilor DreamWorks Animation - Jeffrey Katzenberg.


In cadrul galei unde cei patru cineasti au fost premiati cu Oscaruri onorifice, au participat peste 600  membri ai Academiei Americane de Film si vedete, printre care regizorii Steven Spielberg, Tom Hooper, Kathryn Bigelow, Christopher Nolan si Quentin Tarantino. Dintre actorii cu sanse la Oscar in 2013 au fost prezenti John Hawkes, Bradley Cooper, Ewan McGregor si Quvenzhané Wallis. In cadrul evenimentului si-a facut aparitia si starul din Twilight,  Kristen Stewart care a impresionat cu tinuta sa.


Revista Entertainment Weekly a facut o lista cu cele mai discutate filme ale serii pentru o nominalizare la Oscar: Argo de Ben Affleck, Les Miserables de Tom Hooper, Life of Pi de Ang Lee, Lincoln de Steven Spielberg, Silver Linings Playbook de David O. Russell si Zero Dark Thirty de Kathryn Bigelow. La eveniment a participat si legendarul actor Kirk Douglas, in varsta de 95 de ani. "Kirk  este o inspiratie pentru toata lumea. El mi-a aratat ca nu inveti sa traiesti pana nu inveti sa daruiesti" a declarat Jeffrey Katzenberg, unul dintre fondatorii studiourilor DreamWorks Animation.

Governors Awards a ajuns la a patra editie si este considerat un eveniment care ia temperatura industriei americane de film inainte de Oscarurile de pe 24 februarie. Gala este considerata o sansa pentru aspirantii la Oscar sa-si demareze campaniile de promovare pe langa membrii din Academy of Motion Picture Arts and Sciences care vor anunta nominalizarile la Oscar pe 10 ianuarie 2013.

 

 

 

 

 

Sursa foto: Getty


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies