marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Primul clip din The Avengers: Age of Ultron: Joss Whedon dezvaluie ce greseli a facut in The Avengers si de ce nu este un film perfect

Fanii mai norocosi au vazut primul teaser pentru The Avengers: Age of Ultron in urma cu cateva luni la Comic-Con. Insa,acum, producatorii au lansat si pe internet primul promo pentru filmul eveniment din 2015.

Primul clip din The Avengers: Age of Ultron: Joss Whedon dezvaluie ce greseli a facut in The Avengers si de ce nu este un film perfect

 

 

Primul clip de promovare pentru The Avengers:Age of Ultron nu contine imagini spectaculoase, insa anunta eroul negativ principal, Ultron, impotriva caruia vor trebui sa lupte Razbunatorii. Pe fundal se aud vocile lui Iron Man, Loki si Thor.
 

 

Intre timp, regizorul Joss Whedon a vorbit intr-un interviu pentru The Guardian despre cel mai mare succes din cariera sa, primul The Avengers, cu incasari record de 1.5 miliarde de dolari. Acesta a recunoscut greselile pe care le-a facut si ca nu este un film perfect.

 

 

 

 

"Atunci cand ma gandesc la un film maret si bun, ma gandesc la unul structurat perect, ca Matrix sau facut cu o pasiune nebuna, ca The Godfather Part II. In cazul filmului The Avengers, cred ca nimeni nu se uita si spune ca este perfect, ci mai degraba, ca rezultatul este unul bun, care functioneaza. Imi place ce am facut, sunt mandru de film. Stiu ca are imperfectiuni si tocmai asta iubesc la el. Am reusit sa fac pana la urma, ceea ce mi-am dorit de cand eram copil - sa fac un blockbuster de vara asemanatoare cu cele din copilaria mea." a spus regizorul pentru The Guardian.



 

Whedon se pregateste sa inceapa filmarile la partea a doua, The Avengers: Age of Ultron, in care Iron Man, Thor saiu Captain America se vor lupta cu maleficul Ultron. Regizorul si scenaristul Joss Whedon spune ca stie deja cum sa indrepte ce n-a mers in primul film.
 

"Vreau sa fiu mult mai clar in modul in care voi reusi sa implic publicul. Vreau mai mult control asupra aspectului vizual si voi aloca mai mult timp acestui aspect. Insa cand vine vorba de filme mari de vara, lucurrile se intampla foarte repede si nu vreau sa mi se reproseze ca daca nu fac ceva mai bun, atunci de ce o mai fac?" a mai spus Whedon.

 

 



The Avengers: Age of Ultron
se va lansa in 2015 si este considerat filmul eveniment al acelui an.  Intre timp, fanii super eroilor Marvel se pot bucura pe micile ecrane de serialul Agents of Shield, care a debutat in forta cu audiente foarte bune.  Primul episod, scris tot de Whedon a devenit cel mai urmarit program pe postul ABC din ultimii 4 ani, cu un record de 12.2 milioane de spectatori.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies