marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

The Avengers 2: Loki nu va mai face parte din continuarea blockbusterului cu super eroi, ce surprize pregateste regizorul Joss Whedon in Age of Ultron

Dupa ce Joss Whedon a declarat ca Loki nu va mai face parte din distributia la The Avengers 2, si actorul Tom Hiddleston a confirmat aceasta informatie, conform celor de la The Collider.

The Avengers 2: Loki nu va mai face parte din continuarea blockbusterului cu super eroi, ce surprize pregateste regizorul Joss Whedon in Age of Ultron

 

Potrivit declaratiilor facute in presa americana, Tom Hiddleston a marturisit ca Loki nu va mai fi in The Avengers: Age of Ultron, continuarea productiei cu supereroi. De altfel, Joss Whedon pregateste o serie de noutati si de surprize pentru cea de-a doua parte a francizei, dorind sa mentina suspansul si sa creeze inca un film de succes. Acesta a dezvaluit ca vor exista cel putin inca doi supereroi noi, alaturi de Quicksilver si Scarlet Witch. 

 

 

"Loki nu va mai fi. Nu cred ca exista ceva nou cu care ar mai putea contribui la film. Joss mi-a dat atat de multe lucruri minunate de fauct in prima parte, incat acum doar s-ar repeta", a declarat Hiddleston pentru Collider.

 

 

 

Desi nu va mai aparea in continuarea de la The Avengers, Loki nu va disparea de tot, el facand parte din distributia filmului Thor: The Dark World care va aparea in noiembrie. Chiar daca primul trailer nu ofera prea multe informatii despre rolul sau, in secventele difuzate la Comic-Con au fost dezvaluite cateva elemnte noi si anume faptul ca relatia cu fratele sau se va dezvolta.

 


Joss Whedon a dezvaluit numele continuarii, mentionand insa ca Age of Ultron nu va avea la baza benzile desenate cu acelasi nume, ci creeaza o poveste total noua. "A doua parte devine un The Avengers global, vom filma in multe locuri in afara Americii. Acum, provocarea este sa ii scriu partea personajului Hawkeye. El a fost tipul rau o parte din film, dar oarecum absent. Acum veti avea ocazia sa-l vedeti interactionand cu ceilalti eroi." a spus regizorul.

 

 

 

The Avengers: Age of Ultron va fi lansat pe 1 mai 2015. Lansata in 2012, The Avengers/Razbunatorii 3D, pelicula in care Iron Man, Hulk, Captain America, Thor, Hawkeye si Black Widow formeaza “echipa de soc”, dupa ce sunt convinsi de Nick Fury (Samuel L. Jackson) sa isi uneasca fortele in lupta cu periculosul si puternicul lor dusman Loki a facut incasari mondiale de 1.5 miliarde de $, devenind al treilea cel mai profitabil film din istorie.

 

 

Pe plan mondial, pana in prezent, filmul este devansat de cele doua productii regizate de James Cameron - "Avatar" (2,7 miliarde de dolari) si "Titanic" (2,1 miliarde de dolari).

 


Galerie foto


Modifică setările cookies