marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Primul teaser pentru Riddick: Vin Diesel infrunta creaturi inspaimantatoare pe o planeta abandonata

Dupa ani de zile in care producatorii s-au chinuit sa aduca un nou film Riddick pe marile ecrane, fanii vor avea ocazia in 2013 sa-l vada din nou pe Vin Diesel infruntand creaturi periculoase pe o planeta abandonata.

Primul teaser pentru Riddick: Vin Diesel infrunta creaturi inspaimantatoare pe o planeta abandonata

Primul teaser a fost lansat, iar imaginile il intatiseaza pe Vin Diesel incercand sa supravietuiasca unor creaturi inspaimantatoare.


"Orice s-ar intampla, orice ti s-ar spune, nu ii lasa sa ia lanturile de pe mine." spune dramatic Vin Diesel in primul trailer pentru Riddick. "Nu ti-e frica de intuneric, nu?"


In acest capitol, Riddick (Vin Diesel) a fost abandonat pe o planeta fara viata. Insa, in scurt timp, acesta va fi nevoit sa se apere de extraterestrii pradatori de pe planeta. Singura lui sansa este sa activeze un emitator de urgenta si sa trimita un semnal mercenarilor care vor veni sa il caute pe vanatorul de recompense. Riddick va trebui sa infrunte pericolele planetei, o furtuna care promite sa distruga tot in cale si mercenarii care ii vor capul pe post de trofeu.

 

 

Riddick este regizat de David Twohy (The Chronicles of Riddick, Pitch Black). Riddick este al treilea film din serie The Chronicles of Riddik. De aceasta data  Riddick (Diesel) lupta in noul SF pentru supravietuire impotriva pradatorilor extraterestri si devine mai puternic si mai periculos  dupa ce a fost tradat de proprii sai confrati si lasat sa moara pe o planeta pustie. Riddick se lupta sa ramana in viata si sa salveze planeta sa de origine, Furya de la distrugere.

 


Fanii asteapta acest film de 8 ani, cand a fost lansat al doilea film din serie, The Chronicles of Riddick, dar care a dezamagit si a strans 57 de milioane de dolari.

Riddick urmeaza sa fie lansat pe 6 septembrie 2013. Karl Urban, Katee Sackhoff, Dave Bautista, Nolan Funk, Bokeem Woodbine, Jordi Mollà si Keri Hilson mai fac parte din distributie.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies