marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer pentru Escape Plan: Sylvester Stallone si Arnold Schwarzenegger evadeaza din cea mai periculoasa inchisoare din lume

Fanii filmelor de actiune au un nou motiv de bucurie: a fost lansat primul trailer pentru Escape Plan, cunsoscut pana de curand cu titlul The Tomb, o pelicula de actiune care ii reuneste pe Sylvester Stallone si Arnold Schwarzenegger.

Trailer pentru Escape Plan: Sylvester Stallone si Arnold Schwarzenegger evadeaza din cea mai periculoasa inchisoare din lume

 

 

Cei doi veterani ai filmelor de actiune, Sylvester Stallone si Arnold Schwarzenegger ajung din nou impreuna pe marile ecran in Escape Plan, un thriller inspirat de celebrul serial Prison Break, care a devenit un fenomenon mondial.

 

Citeste si TOUR DE FRANCE 2013. Google sarbatoreste printr-un Doodle editia cu numarul 100 a TOUR DE FRANCE

 

In Escape Plan, Sylvester Stallone este Ray Breslin, unul dintre cei mai mari specialisti in securitate, care, dupa ce construieste o inchisoare perfecta, ajunge sa fie inchis in propria puscarie, dupa ce este victima unei inscenari. Astfel, Breslin este nevoit sa isi foloseasca ingeniozitatea si cunostintele dobandite despre inchisori pentru a evada si a-l gasi pe omul care l-a aruncat in spatele gratiilor.

 

 

Schwarzenegger va interpreta rolul lui Church, un detinut complex, care se lupta sa-si salveze colegii din puscarie. Jim Caviezel il va juca pe Willard Hobbe, baiatul rau din poveste. Distributia ii mai cuprinde pe 50 Cent, Vinnie Jones si Sam Neill.

 

 

Escape Plan este  realizat de Summit Entertainment iar la carma filmarilor se afla regizorul Mikael Håfström cunoscut pentru productii ca “The Rite”, “1408″ sau “The Awakened”. Escape Plan are un buget de 70 de milioane de dolari si va fi lansat pe 18 octombrie.

 

 

 

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies