marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Primul trailer pentru "Hail, Caesar": fratii Coen au adunat o distributie de Oscar in noua lor comedie despre epoca de aur a Hollywoood-ului

Fratii Coen revin cu o nebunie de film...despre lumea Hollywood-ului. "Hail, Caesar" este noul lor proiect, iar fanii se pot delecta cu primul trailer.

Primul trailer pentru Hail, Caesar : fratii Coen au adunat o distributie de Oscar in noua lor comedie despre epoca de aur a Hollywoood-ului

"Hail, Caesar" reuneste o distributie incredibila, cu nume uriase, de la George Clooney, Scarlett Johansson, Tilda Swinton, Channing Tatum, Josh Brolin sau Jonah Hill.


Regizorii Ethan si Joel Coen sunt cunoscuti pentru stilul lor vizual unic si povestile deosebite pe care le-au adus in cinematografie, de la productii ca "O Brother Where Art Thou", "Fargo", "True Grit" sau "Burn After Reading".

 

Si de aceasta data, "Hail, Caesar" se anunta o nebunie de film, o comedie plasata in anii tarzii ai "epocii de aur" de la Hollywood. George Clooney joaca rolul unui actor indragit in acea perioada, care incearca sa-l joace pe celebrul conducator roman Caesar, insa lucrurile capata o intorsatura neobisnuita.

 

 

 

Un film despre epoca de glorie a Hollywood-ului, cu o astfel de distributie si regie, cu siguranta, nu va trece neobservat de critici si cinefili, poate chiar si de Academia Americana de Film.

 

FIlmul se va lansa in SUA pe 5 februarie 2016.

 


 


Galerie foto


Modifică setările cookies