marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer fascinant pentru sezonul 2 din serialul True Detective: primele imagini cu Colin Farrell, Vince Vaughn si Rachel McAdams

Serialul True Detectiv va reveni pe micile ecrane din luna iunie, dar pana atunci producatorii de la HBO au lansat primul trailer. In imagini, apar pentru prima data Colin Farrell, Vince Vaughn, Rachel McAdams si Taylor Kitsch.

Trailer fascinant pentru sezonul 2 din serialul True Detective: primele imagini cu Colin Farrell, Vince Vaughn si Rachel McAdams

True Detective a devenit rapid serialul preferat al multor dintre fani, dupa ce primul sezon, cu Matthew  McConaughey si Woody Harrelson a fost foarte bine primit si nominalizat la 4 Globuri de Aur si Premiile Emmy.  In sezonul doi, serialul va urmari o poveste noua, cu alte personaje si cu actiunea plasata in Los Angeles. Primul trailer nu dezvaluie foarte multe, insa expune atmosfera la fel de captivanta si apasatoare ca si in primul sezon.


Colin Farrell este greu de recunoscut, cu mustata, in rolul unui detectiv prin in mijlocul razboiului infractional din Orasul Ingerilor. Trailerul contine si imagini cu ceilalti actori principali, Vince Vaughn, Rachel McAdams sau Taylor Kitsch.

 

Primele reactii pe internet din partea fanilor sunt foarte bune. Dupa anuntul distributiei, parerile au fost impartite, multi nefiind convinsi ca actorii din sezonul 2 vor reusi sa se ridice la inaltimea celor din primul sezon, in special Matthew McConaughey, despre care multi au scris ca ar fi meritat un Oscar pentru rolul genial facut.

 

 

Justin Lin, cunoscut pentru seria Fast and Furious, va regiza primele episoade. HBO a anuntat oficial ca Vince Vaughn va juca in sezonul urmator din serialul de drama True Detective, in rolul unui criminal cu experienta, al carui partener este ucis, iar imperiul sau este amenintat. Colin Farrell il va juca pe Ray Velcoro, "un detectiv compromis, care are legaturi in politie, dar si in mafia locala.


Premiera primului episod va fi pe 21 iunie.

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies