marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Primul trailer pentru Thor:The Dark World, Chris Hemsworth sacrifica tot pentru a salva omenirea

Marvel a lansat primul trailer pentru Thor:The Dark Wolrd. Chris Hemsworth, Tom Hiddleston si Natalie Portman se intorc in universul zeului tunetului pentru o noua batalie epica.

Primul trailer pentru Thor:The Dark World, Chris Hemsworth sacrifica tot pentru a salva omenirea

Unul dintre cele mai asteptate filme de catre fanii din intreaga lume si-a lansat azi trailer. Thor: The Dark World promite sa fie unul dintre cele mai bune filme cu super eroi din 2013. 


Chris Hemsworth se intoarce la ciocanul lui ultra puternic si incearca sa salveze universul si omenirea de la distrugere. Trailerul este plin de imagini spectaculoase si arata exceptional. In acest episod, Thor se intoarce pe Pamant dupa Jane (Natalie Portman) si o ia cu el in Asgard, insa forte mult mai puternice decat isi poate inchipui ameninta distrugerea universului, asa ca zeul tunetului se vede nevoit sa apeleze la fratele sau, Loki (Tom Hiddleston). Ramane insa un mister care va fi povestea si implicarea lui Loki de aceasta data.

 


Thor
(2011) a reprezentat treapta de lansare pentru Chris Hemsworth, care a fascinat milioane de fani din intreaga lume in rolul zeului tunetului. Desi Thor: The Dark World este regizat de Alan Taylor (Game of Thrones) si nu de Kenneth Branagh, cel care s-a ocupat de filmul original, producatorii si fanii au asteptari mari de la acest proiect. Premiera va avea loc pe data de 8 noiembrie, iar filmul se afla momentan in faza de post productie, filmarile fiind incheiate de cateva luni.


Daca in Thor si The Avengers, zeul tunetului a fost cel care a trebuit sa se integreze intr-o noua cultura, de data asta Jane Foster (Natalie Portman) este cea care trebuie sa invete obiceiuri noi. Ea este adusa in Asgard pentru a fi protejata de asaltul elfului intunecat Malekith, care ameninta Pamantul. O vom putea vedea pe Natalie imbracata in haine nordice, insa trailerul dezvaluie si faptul ca Thor va fi nevoit sa isi puna la incercare iubirea fata de Jane.

 

 


”Arata foarte bine cu acel look. Asa cum te-ai astepta de la Natalie Portman” a declarat Chris Hemsworth pentru USA Today


Dar venirea lui Jane Foster in Asgard nu este vazuta cu ochi buni de catre toti cetatenii. “Este zona familiara a unui triunghi amoros unde parintii cred ca iubita ta nu este potrivita.” A mai spus Hemsworth, referindu-se si la personajul zeitei Sif, interpretata de Jaimie Alexander.

Alegerea lui Alan Taylor pentru a regiza cea de-a doua pelicula a universului Thor s-a datorat dorintei de a crea o lume mult mai sumbra. “Daca e cineva care poate face o lume fantastica ca Asgard, cu o doza mare de inegritate, atunci este Alan Taylor, asa cum am vazut in Game of Thrones.” a afirmat Hemsworth.


 

Fanii lui Loki (Tom Hiddleston) nu vor fi nici ei dezamagiti, el fiind necesar pentru infrangerea lui Malekith. Dar pentru cei care se asteptau la varianta lui de erou, acest lucru nu se va intampla in The Dark world. “Va fi foarte greu pentru Loki sa renunte la statutul de raufacator.” a declarant Kevin Feige, directorul de productie al Marvel.


Thor: The Dark World
va avea premiera pe 8 noiembrie si milioane de fani asteapta cu sufletul la gura noile aventuri ale zeului tunetului si ale fratelui lui mai mic, Loki.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies