marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Prințesa Diana a încoronat-o pe Elizabeth Debicki cu un Glob de Aur

Tânăra actriță, care a interpretat rolul regretatei Prințese de Wales în serialul „Crown”, s-a aflat pe lista laureaților galei de anul acesta.

Prințesa Diana a încoronat-o pe Elizabeth Debicki cu un Glob de Aur
A arătat, a vorbit și s-a mișcat precum Lady Diana, „Prințesa Inimilor”. Iar pe 7 ianuarie 2024, la Los Angeles, Elizabeth Debicki a câștigat un Glob de Aur pe pentru rolul său emblematic și interpretat magistral în serialul-dramă „The Crown”. Mai exact, pentru cea mai bună actriţă în rol secundar, la categoria Premiile pentru televiziune.

Timp de două sezoane, Elizabeth Debicki a fost personajul care a captivat cel mai mult. Și personajul de care s-a și temut cel mai mult Casa Regală britanică. Într-atât de mult, încât fiii autenticei Prințese Diana au declarat că nu se vor uita niciodată la scenele în care apare și „mama” lor. Totodată, Prințul Charles s-ar fi arătat indignat că producătorii dramei despre Familia Regală britanică s-au gândit să introduce imaginea Dianei sub forma unei fantome care l-a vizitat postmortem, în timp ce trupul îi era repatriat la bordul unei aeronave.


 
La sfârșitul anului trecut, actrița spunea că nu a fost deloc ușor să joace rolului Prințesei Diana în serialul „The Crown” de pe Netflix. Într-un interviu exclusiv pentru revista „People”, Elizabeth Debicki a declarat că cele mai dificile scene au fost cele de la final. Adică, îngrozitorul accident de la Paris, care a schimbat pentru totdeauna cursul monarhiei britanice.



FOTO: Instagram, Profimedia

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies