marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Producatorii de la Warner Bros au schimbat titlul de la continuarea filmului 300: pelicula se va numi 300: Rise of an Empire. Vezi cand se va lansa

Producatorii de la Warner Bros a anuntat ca urmatorul film 300 si-a schimbat titlul. "300: Rise of An Empire" este numele oficial al continuarii blockbusterului din 2007.

Producatorii de la Warner Bros au schimbat titlul de la continuarea filmului 300: pelicula se va numi 300: Rise of an Empire. Vezi cand se va lansa

 

Daca pana acum continuarea filmului 300 era cunoscuta sub titlul "300: Battle of Artemisia", astazi producatorii de la Warner Bros au anuntat ca au schimbat numele filmului si acesta se va numi "300: Rise of an Empire".

 

Filmul este inspirat de seria de benzi desenate realizate de Frank Miller, dupa care s-a facut si 300: Eroii de la Termopile, din 2007, cu Gerard Butler, Michael Fassbender, Lena Headey.

 


"Filmul nu este un prequel pentru ca actiunea are loc cam in acelasi moment cu cea din filmul 300" a povestit Rodrigo Santoro.

 

Sequelul il va avea in centru pe Xerxes, care a aparut si in 300 si va fi jucat de acelasi Rodrigo Santoro. Santoro care era de nerecunoscut in 300 alaturi de Gerard Butler in ipostaza sa de rege-zeu gigantic a dezvaluit ca va intra intr-o perioada de antrenamente dure pentru a se pregati de rol.
 

 

 

Desi a fost in negocieri cu producatorii, Gerard Butler a refuzat sa se intoarca in franciza, declarand ca nu este interesat de proiect pentru ca nu este ceea ce isi doreste in acest moment. In 2007, "300" era un adevarat succes si s-a aflat printre cele mai populare filme ale anului. Producatia a strans 456 de milioane de dolari la nivel mondial si a beneficiat de un buget de 65 de milioane de dolari.

 

 

In "300: Rise of an Empire" Eva Green o va interpreta pe Artemisia, o zeita razboinica si violenta care il convinge pe Xerxes sa-si contruiasca o super armata. Dupa moartea tatalui sau Darius in urma bataliei de la Marathon, Xerxes cauta sa se transforme intr-un zeu si ajunge sa se confrunte in batalia de la Artemisium cu Themistocles.

 

 


 

"300: Rise of an Empire" urmeaza sa fie lansat in cinematografe pe 2  august 2013 si in Romania.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies