marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

The Dark Knight Rises: cel mai urmarit trailer pe YouTube in 2012. Vezi aici topul

Cei de la Google au realizat topul celor mai vizualizate trailere pe Youtube in 2012. Lista este surprinzatoare si este calculata pe baza duratei vizitei si nu a numarul de vizualizari,  asa ca topul arata putin diferit. Ultimul film din trilogia Batman ocupa pozitia 1, desi nu are cel mai mare numar de vizualizari.

The Dark Knight Rises: cel mai urmarit trailer pe YouTube in 2012. Vezi aici topul

 

Desi The Avengers are un trailer cu 38 de milioane de vizualizari, cel mai vizionat in topul YouTube ramane The Dark Knight Rises. Acestia au calculat de cate ori a fost vazut un trailer, cat de mult au stat utilizatorii pe acea pagina si cat de multi utilizatori l-au gasit prin cautare sau printr-o reclama. Asa ca rezultatele sunt putin diferite fata de cum se asteptau fanii. In topul celor mai vizionate 10 trailere din 2012 sunt incluse si cele pentru jocul Call of Duty: Black Ops care a fost cel mai vazut trailer din 2012 pe YouTube, insa la capitolul trailere de filme, The Dark Knight Rises conduce detasat. In primele 10 trailere sunt incluse 4 dintre cele mai populare filme, conform coeficientului de masurare ales de Google (durata vizitei, numarul de vizualizari si cum a fost gasit trailerul pe internet), informeaza cei de la Deadline.com

 


Cele mai vizionate trailere de film pe Youtube conform Google

The Dark Knight Rises trailer 3- 26.825.747 de vizualizari
Regie: Christopher Nolan
Distributie: Christian Bale, Anne Hathaway, Tom Hardy

 


Skyfall
- 17.572.461 de vizualizari
Regie: Sam Mendes
Distributie: Daniel Craig, Javier Bardem, Judi Dench

 


Ted
  - 15.449.946 de vizualizari
Regie: Seth MacFarlane
Distributie: Mark Wahlberg, Seth MacFarlane, Mila Kunis

 

The Hunger Games - 12. 528.528 de vizualizari
Regie: Gary Ross
Distributie: Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Elizabeth Banks


 


 

Topul cele mai vizionate trailer de filme pe YouTube doar dupa numarul de vizualizari este condus de The Avengers, cu 38 de milioane de vizualizari, apoi urmeaza Twilight: Breaking Dawn Part 2 cu 30 de milioane de vizualizari, The Dark Knight Rises cu 26 de milioane de vizualiari.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies