marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Rachel McAdams si Noomi Rapace sunt un cuplu fierbinte in Passion. Noul film al lui Brian De Palma si-a lansat primul trailer

In 2010, Natalie Portman si Mila Kunis au facut inconjurul cinematografelor din intreaga lume cu scene lor fierbinti din Black Swan, in 2012 este randul lui Rachel McAdams si Noomi Rapace sa ofere scene memorabile. Astazi s-a lansat primul trailer pentru thrillerul erotic Passion.

Rachel McAdams si Noomi Rapace sunt un cuplu fierbinte in Passion. Noul film al lui Brian De Palma si-a lansat primul trailer

Erotism, suspans, mister si crima asta promite noul film al lui De Palma. Ultimul deceniu nu a fost prea darnic cu regizorul ajuns celebru cu filme ca "Scarface," "The Untouchables" si "Mission: Impossible". In 2012 intra in cursa pentru Leul de Aur la Festivalul de Film de la Venetia cu Passion, un remake al filmului Crime d’amour (2010).


Au trecut 4 ani si jumatate de cand regizorul nu a mai lansat niciun film, motiv pentru care thriller-ul cu tenta sexuala Passion este asteptat cu nerabdare de critici si de fani. "Apropie-te, saruta-ma, te iubesc!" ii spune Rachel McAdams lui Naomi Rapace pe finalul trailerului care pare sa aminteasca de filme ca Dressed To Kill si Basic Instinct


Povestea se invarte in jurul a doua femei de cariera, Isabelle (Noomi Rapace) si Christine (Rachel McAdams), angajate la o corporatie multinationala.  Christine este o directoare executiva care nu duce lipsa de eleganta naturala, dar este manipulativa, sarcastica, necrutatoare si diabolica, pretuind banii si puterea. Protejata ei Isabelle este naiva, inocenta, adorabila si usor de exploatat, admirand-o sincer pe Christine si impartasindu-i acesteia toate ideile geniale de afaceri care ii vin in minte.


Christine nu are nicio dilema morala atunci cand fura ideile Isabellei si le prezinta ca fiind ale sale, mai ales ca fac parte din aceeasi echipa. Christinei ii face placere sa detina controlul asupra protejatei sale, ademenind-o pe aceasta intr-un joc al seductiei, dar dominand-o si umilind-o in mod repetat. Atunci cand Isabelle ajunge in pat cu unul dintre amantii Christinei, intre cele doua femei izbucneste un conflict cu urmari fatale. 

In noaptea crimei, Isabelle participa la un spectacol de balet, iar Christine primeste o invitatie tentanta de a face dragoste cu un necunoscut. Fiindca ii plac surprizele, Christine nu isi pune intrebari si da curs acelei invitatii, indreptandu-se goala spre dormitorul in care o asteapta amantul misterios.


Din distributia peliculei, a carei lansare in cinematografe va avea loc in luna februarie a anului viitor, mai face parte Paul Anderson.



Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies