marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ralph Fiennes si Helena Bonham Carter schimba finalul unei capodopere. Imagini cu cei doi actori in filmul Great Expectations

Noua ecranizare a celebrului roman a lui Charles Dickens - Great Expectation in regia lui Mike Newell si in interpretarea lui Ralph Fiennes, Robbie Coltrane si Jeremy Irvine ajunge in aceasta toamna la Festivalul de Film de la Toronto. Pelicula si-a lansat astazi imagini noi iar britanicii asteapta sa vada noul final pe care scenaristul David Nicholls i l-a adus povestii lui Dickens.

Ralph Fiennes si Helena Bonham Carter schimba finalul unei capodopere. Imagini cu cei doi actori in filmul Great Expectations


In acest an se celebreaza implinirea a 200 de ani de la nasterea scriitorului din epoca victoriana Charles Dickens, asa ca britanicii nu puteau sa nu-l omagieze cu un film pentru marele ecran, adaptare a romanului Great Expectations.


Drama romantica “Great Expectations” a regizorului Mike Newell, care ii are in distributie pe Helena Bonham Carter, Ralph Fiennes, Jeremy Irvine, Holliday Grainger, Robbie Coltrane, Jason Flemyng si Sally Hawkins aduna crema actorilor britanici. Desi inca nu s-a lansat un trailer, filmul este promovat cu o serie de noi imagini, in care il vedem pentru prima data pe Ralph Fiennes.


Mike Newell, care a mai realizat productii apreciate de Oscaruri precum Donnie Brasco, Patru Nunti si o Inmormantare, Dragoste in Vremea Holerei promite o abordare inedita a romanului care il are in centru pe Pip, un tanar care mosteneste o avere si are acces la cea mai buna educatie, cu ajutorul unui binefacator, care doreste sa-si pastreze anonimatul.

Orfanul Pip care patrunde cu ajutorul banilor intr-o lume viciata ce-i da peste cap sistemul de valori este interpretat de Jeremy Irvine (War Horse), dupa ce Alex Pettyfer a refuzat rolul. Helena Bonham Carter o interpreteaza pe domnisoara Havisham - fata batrana si acra, care a fost parasita in fata altarului de catre logodnic si a ramas timp de cateva decenii imbracata in rochia de mireasa. Tanara englezoaica Holliday Grainger (The Borgias) o joaca pe glaciala, eleganta si sofisticata Estella, in timp ce Ralph Fiennes apare in rolul fostul puscarias Magwitch.
 



"Este o varianta care aduce un ton nou, in parte este un thriller, dar in acelasi timp este un film despre dezamagire si tradare. Intotdeauna mi-a placut acest tip de film. Este vorba despre doi copii abuzati, care cresc si ajung dezorientati. Am facut acest film si pentru ca am vrut sa-mi redescopar sufletul" a declarat regizorul Mike Newell pentru revista Empire.


Filmul a creat furori in presa britanica dupa ce s-a dezvaluit ca scenaristul David Nicholls a modificat finalul capodoperei lui Charles Dickens pentru acest film.  Filmul va cuprinde si scene de la nunta domnisoarei Havisham care nu au mai fost prezente in celelalte ecranizari, a notat BBC.


Filmul va ajunge in cinematografele din Marea Britanie in aceasta toamna.



 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies