marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Fiica lui Meryl Streep, splendida blondă din The Gilded Age, și-a declarat oficial orientarea sexuală

Louisa Jacobson Gummer se declară a fi lesbiană și și-a prezentat public iubita.

Fiica lui Meryl Streep, splendida blondă din The Gilded Age, și-a declarat oficial orientarea sexuală
Fiica actriței Meryl Streep, Louisa Jacobson Gummer, și-a declarat oficial orientarea sexuală și și-a prezentat oficial partenera prin intermediul contului său de Instagram.
 
Tânăra actriță a postat o serie de fotografii în care apare alături de iubita sa, producătoarea Anna Blendell, precum și de mai mulți prieteni. Cu toate acestea, ea a subliniat că este foarte fericită să trăiască această nouă etapă, mesaj pe care l-a însoțit cu un curcubeu, un emoji asociat cu steagul mândriei LGBT+. „Binecuvântată să intru într-o nouă eră plină de bucurie, iubito”, a scris ea alături de un carusel de fotografii, al cărui al doilea colaj prezintă un titlu de pe un site care spune: „Intrăm într-o nouă eră plină de bucurie a modei lesbiene”.



Feminitatea afișată în rolul său, Marian Brook, din serialul de success „The Gilded Age” și relația romantică avută în 2022 cu actorul Jonathan Higginbotham, pe care l-a cunoscut în timp ce studia pentru a deveni actriță la școala de teatru a Universității Yale, ne face ușor confuzi.



 

 
Însă, între timp, Anna Blundell a dat unele semne că ea și Louisa ar avea o relație în decembrie 2023, în timp ce Gummer și-a declarat orientarea sexuală cu ocazia celei de-a 75-a aniversări a lui Meryl Streep, după cum a confirmat unul dintre comentariile de sub postarea ei: „Să faci o astfel de dezvăluire chiar de ziua mamei tale este atât de ciudat” a scris unul dintre urmăritorii ei.



 

 
Louisa Jacobson Gummer, care a absolvit Yale School of Drama cu un Master of Fine Arts în actorie, este fiica cea mică a lui Meryl Streep și a fostului ei soț, Don Gummer. Cei doi mai au un fiu, pe Henry Wolfe de 44 de ani, și două fiice, Mamie de 40 de ani și Grace de 38 de ani.
 
Louisa a călcat pe urmele mamei sale și a jucat deja în mai multe seriale, printre care și popularul „The Gilded Age”, în care joacă alături de Christine Baranski și Cynthia Nixon. Înainte de a face saltul către film și televiziune, ea a jucat în mai multe piese de teatru, inclusiv într-o producție „Romeo și Julieta” la The Old Globe, unul dintre cele mai emblematice teatre din San Diego. În 2019, ea a avut parte de marea sa șansă pe micul ecran, când a fost recrutată pentru unul dintre rolurile principale din serialul „Gone Hollywood”.
 
FOTO: Instagram, Profimedia, HBO

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies