marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

”A indreptat-o spre mine”. Marturiile cutremuratoare ale fanilor care au scapat cu viata din cinematograful groazei. Imaginile pe care nu le vor uita niciodata  

Lansarea filmului The Dark Knight Rises care a avut loc in Colorado aseara a fost umbrita de o tragedie infioratoare, dupa ce un om a deschis focul si a ranit cel putin 59 de persoane. In urma acestei drame, 12 persoane au fost impuscate mortal, insa numarul lor ar putea creste

A indreptat-o spre mine . Marturiile cutremuratoare ale fanilor care au scapat cu viata din cinematograful groazei. Imaginile pe care nu le vor uita niciodata

Premiera filmului The Dark Knight Rises din Denver, Colorado, SUA s-a transformat intr-un masacru dupa ce un tanar mascat si inarmat a intrat in cinematograf si a ucis 12 persoane, motivul acestui gest incredibil fiind reprezentat de faptul ca nu a mai gasit bilete la premiera.

 

In urma acestei trgedii, producatorii filmului au trimis  o declaratie oficiala: "Cei de la Warner Bros sunt extrem de intristati dupa ce au aflat de incidentul tragic. Le transmitem familiilor victimelor si a celor raniti toate gandurile noastre bune si suntem alaturi de ei in aceste clipe ingrozitoare", printre cei care au  criticat dur acest gest aflandu-se si familia prezidentiala din SUA.

 

Pentru cei care au reusit sa scape din acest masacru, scenele pe care le-au trait in acel cinamtograf ii vor marca toata viata, marturiile acestora fiind cu adevarat cutremuratoare.

 

”Am stiut ca este o problema. Cand a inceput, au fost niste explozii in spate, dar am crezut ca este doar o gluma, ca face parte din spectacol. Apoi am vazut cum oamenii incep sa plece din cinematograf, era foarte mult fum. In primele clipe, nimeni nu s-a panicat, dar apoi toti au inceput sa alerge spre iesiri”, a marturisit una dintre chelnerite.

 

Erau gauri de gloane in spatele si in bratele oamenilor. Era o fata din care tasnea sangele, la propriu”, a povestit si Donovan Tate.

 

 

”Am fost cu sora mea mai mica si cu un prieten. Ne-am dat seama ca ceva nu este in regula. Ne-am ridicat si ne-am indreptat spre usa cat am putut de repede, am vazut cativa politisti inarmati, precum niste lunetisti. Niciodata nu am vazut asemenea imagini. Nimic nu mai era sub control. Era o fata impuscata, plina de sange, iar privirea din ochii ei era..nici nu stiu cum sa va explic. A fost infricosator”, a spus si Benjamin Fernandez.

 

”La inceput am crezut ca e ceva regizat, ca e parte din show. Barbatul era la cinci metri de mine, a venit in partea dreapta si a dat cu cat de mult gaz a putut. Atunci mi-am dat seama ca totul este real. Apoi a inceput sa impuste, prima data spre tavan, dupa aceea in oameni. Am fost norocoasa ca nu m-a nimerit, dar oricum am vazut cum cadeau gloane in jurul meu si am simtit mirosul de pusca”, a relatat Jennifer Seeger.

 

”Au fost cele mai lungi minute din viata mea. Focurile de arma nu se mai opreau. Mi-am dat seama ca pot fi mort intr-o secunda. A fost incredibil de infricosator. Un copil a fost impuscat fara nici o remuscare, iar familia s-a strans in jurul sau si au inceput sa tipe”, a povestit un alt martor. 

 

Producatorii au anuntat oficial ca premiera de gala a filmului The Dark Knight Rises din Paris a fost anulata, urmand sa se ofere detalii pe parcurs. Mai mult, au fost suplimentate masurile de siguranta in lanturile mari de cinematografe din Germania si Suedia, ca urmare a evenimentului din Colorado.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies