marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Regizorul spaniol Alejandro Iñárritu și-a adus toată familia la Festivalul de Film de la Veneția

Cineastul a sosit cu „întăriri“ la premiera filmului său, „Bardo, False Chronicle of a Handful of Truths“.

Regizorul spaniol Alejandro Iñárritu și-a adus toată familia la Festivalul de Film de la Veneția
Printre primii artiști sosiți la Festivalul de Film de la Veneția s-a aflat reputatul regizor spaniol Alejandro González Iñárritu, al cărui film a avut premiera programată chiar în a doua zi a festivalului. Numai că spaniolul n-a sosit singur în Cetatea filmului italian, ci a venit însoțit de partenera sa de viață, Maria Eladia Hagerman, și de cei doi copii ai lor, Eliseo (25) și Maria Eladia Iñárritu (27).
 
Soția sa este editor și graphic designer, dar cochetează și cu imaginea de film și îi stă alături de un sfert de veac, susținându-l în carieră.


 

Câştigător a cinci premii Oscar (3 cu „Birdman“ în 2015, unul cu „The Revenant“ în 2016 și altul cu „Carne y Arena“ în 2017), Alejandro Iñárritu a prezentat „Bardo, False Chronicle of a Handful of Truths“, prima sa peliculă turnată în Mexic după 15 ani și realizată pentru platforma de streaming Netflix. Filmul explorează experiența lui Silverio Gama, un renumit jurnalist mexican şi realizator de documentare, cu domiciliul în Los Angeles, care, după ce a primit un prestigios premiu internaţional, este obligat să se întoarcă în ţara natală. Odată revenit acasă, experiența revederii locurilor îl copleșește, mai ales că el avea deja în minte unele imagini, care acum sunt distorsionate și îl supun unei introspecții. 
 
Rolul principal al lui Silverio Gama i-a fost atribuit actorului mexican Daniel Giménez Cacho.

De la premiera de la Veneția nu a lipsit nici Tessa Thompson și Alessandra Ambrosio.

 
FOTO: Profimedia

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies