marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Renee Zellweger, criticata dupa aparitia controversata de la Premiile Oscar: actrita este acuzata de fani ca si-ar fi facut operatii estetice

Actrita Renee Zellweger a fost in centrul atentiei duminica seara, cand a urcat pe scena alaturi de colegii ei din filmul Chicago, care i-a adus o nominalizare la Oscar cum 10 ani si a fost numit cel mai bun film al anului. Fanii au reactionat imediat pe Twiiter dupa ce au vazut-o, spunand ca si-ar fi facut injectii cu Botox.

Renee Zellweger, criticata dupa aparitia controversata de la Premiile Oscar: actrita este acuzata de fani ca si-ar fi facut operatii estetice

Renee Zellweger in varsta de 43 de ani a aratat mai bine ca niciodata la Gala Premiilor Oscar, unde a prezentat alaturi de Richard Gere, Catherine Zeta-Jones si Quenn Latifaf premiul pentru cea mai buna coloana sonora originala si cel mai bun cantec original.

Intr-o rochie aurie, actrita a arata splendid, dar fanii au comentat imediat pe Twitter ca fata actritei este plina de operatii estetice si injectii cu Botox. Chipul actritei arata acum mai bine decat arata acum 12 ani, cand lansa celebra comedia romantica Bridget Jones Diary, care a transformat-o in una dintre cele mai populare actrite din lume.


"Ce s-a intamplat cu Renee? A fost lovita in fata cu o lopata plina de Botox?", a scris un fan pe Twitter. "Renee sigur si-a facut operatii, arata complet schimbata"  a scris un alt fan, citat de Daily Mail. Insa, cei mai rautaciosi spectatori s-au legat de echilibrul actritei si se intrebau daca nu cumva actrita a urcat pe scena putin ametita de la bauturile luxoase de la gala. Zellweger a avut probleme si cand a prezentat, reusind cu greu sa nu se balbaie.

 

Fanii actritei o vor putea revedea din nou in rolul celebrei Bridget Jones, dupa ce in urma cu cateva luni, casa de productie Working Title Films a anuntat ca partea a treia a seriei de succes "Jurnalul lui Bridget Jones" este in pregatire la Hollywood.

 

Renee Zellweger, care panicata, declara acum 3 ani ca o noua schimbare de greutate pentru Bridget Jones ar termina-o, a acceptat se intoarca in distributie dupa ce i s-a spus ca nu mai este nevoie sa se ingrase. Totodata, Colin Firth si Hugh Grant - care ii interpreteaza pe actualul si fostul iubit al lui Bridget Jones, Mark Darcy, respectiv Daniel Cleaver - vor reveni in distributie, iar scenaristii pregatesc o mare intorsatura de situatie. Prima pelicula a seriei a fost lansata in 2001 si i-a avut ca protagonisti pe Zellweger, Hugh Grant si Colin Firth. Cea de-a doua parte, Bridget Jones: The Edge of Reason, a venit trei ani mai tarziu. S-a speculat ca scenariul celui de-al treilea film urmeaza sa fie inspirat dintr-o serie de articole pe care autoarea britanica Helen Fielding le-a scris pentru ziarul The Independent in 2005, in care eroina Bridget Jones, ajunsa la varsta de 40 de ani, ramane insarcinata, dar nu stie daca tatal este Mark sau Daniel.
 

Transformarea lui Renee Zellweger pentru acest rol a fost intampinata foarte multe controverse. Pentru prima parte a seriei, din 2001, vedeta s-a ingrasat 13 kilograme, iar pentru cea de-a doua, din 2004, a luat in greutate zece kilograme pe care le-a dat jos in numai 4 saptamani, starnind speculatiile presei asupra unor diete foarte stricte pe care le-ar fi urmat in acest sens.


 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies