marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Renée Zellweger își continuă jurnalul ca Bridget Jones însărcinată

Al treilea film al seriei vine cu provocări și mai mari pentru cea mai zăpăcită burlăciță.

Renée Zellweger își continuă jurnalul ca Bridget Jones însărcinată
Bridget Jones lua întreaga lume pe nepregătite în 2001, când reuşea, cu umorul fără perdea şi imposibil de complicata ei viaţă, să strângă încasări de 11 ori mai mari decât bugetul.
 
Acum, terorizată de sfaturile celor din jur, care‑o bat la cap cu ceasul ei biologic, care ticăie, Bridget Jones rămâne în cele din urmă gravidă. Numai că momentul nu e tocmai oportun.
 
După ce a oscilat între viața pe cont propriu, carieră și relația cu doi bărbați foarte diferiți, Bridget Jones încearcă acum să ia totul de la început. Din nou singură, cariera a devenit punctul central al vieții sale. Dar lucrurile nu pot merge foarte departe, pentru că sarcina o oprește din planurile sale mărețe. Mai mult, nu e deloc clar cine e tatăl copilului pe care îl așteaptă: dintre două opțiuni, avocatul Mark Darcy (Colin Firth) sau șeful ei american Jack (Patrick Dempsey), nu e clar care e varianta corectă – sau cea pe care Bridget ar prefera-o.

 
„Bridget Jones însărcinată“/„Bridget Jones’s Baby“ (2016) este al treilea capitol din seria „Bridget Jones“. Pe lângă fermecătorul Patrick Dempsey, nou-venită în distribuție este și Emma Thompson.

 

 

Filmul „Bridget Jones însărcinată“ este difuzat la Pro Cinema duminică de la ora 22:30.

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies