marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Renegatul cu plete si motocicleta, Lorenzo Lamas: de la actorul care a marcat istoria serialelor in anii '90, la faliment si scandal

Lorenzo Lamas cu plete si pe motocicleta este una din imaginile care au marcat istoria serialelor TV americane in anii  '90. Renegatul a fost serialul care l-a transformat pe Lorenzo Lamas intr-un star international si care s-a bucurat de un succes fenomenal in peste 100 de tari, timp de 5 ani.

Renegatul cu plete si motocicleta, Lorenzo Lamas: de la actorul care a marcat istoria serialelor in anii 90, la faliment si scandal

GALERIE FOTO: Cum s-au transformat actorii din Renegatul!


La 20 de ani de la lansarea primului episod, actorul american inca este bantuit de rolul politistului transformat intr-un renegat dupa ce ii este inscenata o crima.

Renegatul, serial difuzat intre 1992 si 1997, il aducea pe Lorenzo Lamas in rolul lui Reno Raines, un politist din San Diego care isi face singur legea dupa ce ii este omorata iubita si i se pune crima in carca . Dupa ce evadeaza din inchisoare, acesta porneste pe cont propriu in cautarea celui care i-a ucis iubita, pentru a se razbuna.


Serialul a prins imediat la public si a devenit unul din cele mai urmarite serii din intreaga lume, cu audiente pe care numai Baywatch le facea in acei ani.

 


Dupa 5 ani de difuzare, serialul a fost anulat, dar Lamas nu a disparut de pe marile ecrane si a  jucat intr-o alta serie - Air America, dar care nu a avut deloc succesul scontat si a fost anulat dupa primul sezon din cauza audientelor dezastruoase. Au urmat o serie de filme extrem de slabe care l-au pus in umbra.

 

In  2004, actorul american a facut o mutare surprinzatoare si a aparut in telenovela "Dragoste si putere", in rolul lui Hector Ramirez, pe care l-a jucat timp de 3 ani si datorita caruia a mai castigat popularitate.
 

Inspirat de modelul famiilor Kardashian si Ozbourne, in 2009 actorul a aparut in reality show-ul "Leave it to Lamas", unde fanii au putut vedea cum arata cu adevarat viata starului si a familiei sale.
 

In ultimii ani, fanii lui Lamas au auzit de el mai mult din tabloide. Divorturile numeroase (este la a cincea sotie) si scandalurile sexuale in care a fost implicat l-au adus pe prima pagina a ziarelor. Presa de scandal a scris ca a divortat de a patra sotie, playmate-ul Shauna Sand, pentru ca aceasta l-ar fi inselat cu fiul lui in varsta de 18 ani. Divortul l-a adus in pragul falimentului si in 2004 se zvonea ca averea sa a ajuns de la  zeci de milioane la doar 400.000 de dolari, iar datoriile sale erau estimate la 600.000 de dolari.


 

Nascut in  California, Lorenzo Lamas, s-a mutat in New York in perioada adolescentei, unde a reusit sa se apropie tot mai mult de cariera de actor. Tatal sau argentinian de origine a fost si el actor. 


Rolul din  seria TV Falcon Crest (1981) le-a tras atentia celor de la Hollywood si i-a adus o nominalizare la Globurile de Aur, insa adevaratul succes avea sa sa-l cunoasca abia dupa 10 ani, cand a primit rolul din Renegatul.Desi are o lista impresionante de filme, cu peste 70 de titluri, din pacate, nu a putut iesi din umbra acestui rol, devenit emblematic pentru cariera sa.

 

Un playboy in toata regula  - a declarat ca misiunea lui in aceasta viata este ca fiecare femeie care trece pe langa el sa il cunoasca - Lamas a ajuns la cincea casatorie si a cucerit inimile a milioane de fane din intreaga lume. Are 6 copii din 3 casatorii diferite. In 2011 s-a casatorit cu Shawna Craig si a declarat ca ii va prelua numele acesteia.
 


La 53 de ani, Lamas pregateste doua filme pentru 2011 si 2012, dar este putin probabil ca vreunul din ele sa devina un real succes.

 

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies