marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Madonna, interzisa: vedeta a primit interdictie de a mai intra intr-un lant de cinematografe din Texas dupa ce i-a enervat pe cinefili la vizionarea dramei 12 Years a Slave

Madonna a reusit sa ii infurie pe cinefili la o vizionare speciala a dramei 12 Years a Slave, considerat candidatul principal in acest an la Oscaruri. Vedeta a fost preocuapata mai mult de telefon, trimitand sms-uri in timpul vizionarii, lucru care i-a enervat pe patronii cinematografului, sustine The Guardian.

Madonna, interzisa: vedeta a primit interdictie de a mai intra intr-un lant de cinematografe din Texas dupa ce i-a enervat pe cinefili la vizionarea dramei 12 Years a Slave

 

Madonna a fost prezenta saptamana trecuta la o vizionare speciala a filmului 12 Years a Slave, in Texas. Desi a avut statut de invitat special, solista a preferat ca pe durata filmului sa trimita mesaje si a fost mai mult ocupata cu telefonul ei decat de vizionarea filmului. Conform celor de la The Guardian, atunci cand o spectatoare i-a atras atentia, Madonna s-a intors si i-a spus "Este legat de munca, tirano" si si-a continuat sesiunea de mesaje.

Comportamentul ei n-a fost deloc pe gustul conducerii lantului de cinematografe  Alamo Drafthouse, despre care se stie ca are reguli stricte in privinta spectatatorilor nepoliticosi. Acestia au luat decizia de a-i interzice vedetei sa mai participe la o alta vizionare a a filmului 12 Years A Slave din cadrul lantului de cinematografe. "Pana nu isi cere scuze fata de fanii filmului, Madonna are interdicitie la vizionari" a fost mesajul CEO-ului Tim League pe Twitter.

 

 

Acesta a spus ca initial a vrut sa faca o gluma, dar ca a fost incurajat de toata lumea sa isi sustina decizia, asa ca a devenit una oficiala si cat se poate de serioasa.

 

Alamo Drafthouse este un lant de cinematografe popular in America, cunoscut pentru serviciile sale - clientii pot consuma mancare si bauturi alcoolice in timpul vizionarii- dar sunt foarte stricti cand vine vorba de cum are loc vizionarea si tin foarte mult ca spectatorii sa respecte filmul si sa nu foloseasca telefoanele in timpul vizionarii.  "Avem o politica de toleranta zero fata de vorbitul la telefon sau scrierea de mesaje in timpul filmului. Daca un spectator este surprins ca vorbeste la telefon sau scrie mesaje, primeste un avertisment. daca se intampla a doua oara, este dat afara din sala, fara sa i se returneze banii".

 

 

 

Twelve Years A Slave este inspirat din fapte reale si din autobiografia lui Solomon Northrup, un new yorkez de culoare, care este rapit in Washington in 1841 si este trimis pe post de sclav pe o plantatie din Louisiana. Acesta este salvat abia 12 ani mai tarziu, in 1853, cand barbatul ajunge la Samuel Bass, un tamplar alb care ii ofera inapoi libertatea. Pelicula aduce in prima plan evenimente din istoria Americii si viata sclavilor din a doua jumatate a secolului XIX.

 


Filmul are o distributie impresionanta: Michael Fassbender, Chiwetel Ejiofor,  Benedict Cumberbatch, Brad Pitt, Paul Giamatti, Quvenzhane Wallis, Sarah Paulson, Paul Dano si este regizat de Steve McQueen, cunoscut pentru dramale Shame si Hunger, ambele cu Michael Fassbender in rol principal. Cinefilii asteapta cu nerabdare acest proiect, pe care presa il considera un favorit in sezonul premiilor, dar si la Oscar, in 2014.

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies