marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Revolta pe retelele de socializare. Marisa Tomei, care ar urma sa joace rolul matusii Omului Paianjen, considedrata "prea tanara si prea atractiva"

Fanii filmelor cu super eroi au invadat Twitter-ul, extrem de nemultumiti dupa ce s-a aflat faptul ca actrita Marisa Tomei, castigatoare a unui premiu Oscar, este in discutii pentru obtinerea unui rol in urmatorul film Omul Paianjen.

Revolta pe retelele de socializare. Marisa Tomei, care ar urma sa joace rolul matusii Omului Paianjen, considedrata prea tanara si prea atractiva

Conform The Guardian, nu este vorba despre orice rol. Se pare ca Marisa - in varsta de 50 de ani - ar urma sa o joace pe matusa Omului Paianjen, iar unii fani sustin ca este prea ... tanara si prea atractiva pentru a interpreta acest personaj. Fanii nu uita scenele de striptease din "The Wrestler", in care a jucat alaturi de Mickey Rourker si in care a renuntat complet la haine.

 

In filmul din 2002 regizat de Sam Raimi, matusa lui Peter Parker (Omul Paianjen) a fost jucat de Rosemary Harris, care avea atunci 74 de ani. De asemenea, in filmul "Amazing Spider-Man" din 2012, Sally Field avea 66 de ani.

 

 

Hollywood Reporter a dezvaluit faptul ca Tomei ar putea fi noua Matusa May si ca se afla in negocieri finale. Ea va juca alaturi de noul Om Paianjen, Tom Holland, care are 19 ani, cel mai tanar actor in acest rol de pana acum.

 

 

May Parker este descrisa in revistele de benzi desenate ca fiind o pensionara cu parul carunt sau chiar alb, vaduva lui Ben Parker, care este un fel de "compas" moral al Omului Paianjen, dar si unul dintre motivele pentru care el tine secret puterea pe care o are.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies