marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ridley Scott a dezvaluit numele actorului care va juca rolul principal in Blade Runner 2. Ryan Gosling ar putea juca alaturi de Harrison Ford

Ridley Scott a sugerat faptul ca actorul Ryan Gosling va avea rolul principal in continuarea filmului Blade Runner, scriu cei de la The Guardian.
 

Ridley Scott a dezvaluit numele actorului care va juca rolul principal in Blade Runner 2. Ryan Gosling ar putea juca alaturi de Harrison Ford

Harrison Ford a declarat deja ca se va intoarce in rolul detectivului Deckard, in rol secundar, iar regizorul Ridley Scott a indicat faptul ca Ryan Gosling va fi actorul din rolul principal.


Actiunea sequel-ului va avea loc la cateva decenii distanta fata de cea din filmul original, care se petrecea in 2019.  Zvonul a aparut in urma cu mia multe saptamani, cand presa straina a scris ca Ryan Gosling va juca in Blade Runner 2.  Ridley Scott va fi implicat ca producator si co-scenarist, iar regia va fi semnata de Denis Villeneuve, cunoscut pentru drama "Prisoneres" si "Sicario".

"Cred ca Ryan Gosling va juca, impreuna cu Harrison Ford. Va fi personaj central, dar nu va pot spune mai multe, pe moment. Harrison Ford are un rol foarte important in acest film" a precizat regizorul, conform The Guardian.

Cineastul de 77 de ani a mai spus ca regizorul canadian, Denis Villeneuve, nu a fost prima lui otpiune. "Este o treaba foarte dificila de dus la bun sfarsit. Initial, i-am oferit aceasta sansa unui alt regizor, pe care eu il consideram cel mai potrivit. Dar a refuzat, spunandu-mi ca este o misiune extrem de grea" a mai declarat Scott.

Blade Runner 2 va fi scris de Hampton Fancher, cu care Scott a lucrat si la primul film. Scott a precizat ca scenariul este gata in acest moment.

In 1982, Ridley Scott a adus pe marile ecrane ecranizarea romanului "Do Androids Dream At Electric Sheep?, de Phillip K. Dick. "Blade Runner" il avea in rol principal pe Harrison Ford, in rolul detectivului Rick Deckard. Roboti, androizi, masini care zboara, ploaie acida. La lansare, Blade Runner era considerat filmul care arata viitorul peliculelor SF si a schimbat cu totul fata cinematografiei. Imaginea Los Angeles-ul din 2019 cu care deschide filmul este una iconica pentru lumea filmului.
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies