marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Robert De Niro și Dustin Hoffman sunt Doi cuscri de coșmar. În seara aceasta, la Pro Cinema

Continuarea lui „Meet the Parents“ aruncă în joc încă o pereche de ași: pe Barbra Streisand și pe Dustin Hoffman, adică „The Fockers“.

Robert De Niro și Dustin Hoffman sunt Doi cuscri de coșmar. În seara aceasta, la Pro Cinema
Pe 13 și 20 noiembrie, de la ora 20:30, telespectatorii vor vedea cunoscutele continuări ale celebrei comedii „Un socru de coșmar“, repectiv „Doi cuscri de coșmar“ și „O familie de coșmar“, producții ce urmăresc aventurile lui Greg Focker, odată ce îi cunoaște părinții iubitei sale.
 
„Doi cuscri de coșmar“/„Meet The Fockers“ nu a fost doar o continuare mult așteptată a confruntării dintre Ben Stiller și Robert De Niro – care și-a etalat sublime și calitățile de comic, nu doar de actor dramatic - , ci și un regal actoricesc al unui careu de ași ai cinematografiei, completat de prezența altor doi mari actori, Barbra Streisand și Dustin Hoffman, în rolul cuscrilor personajului lui De Niro, Jack Byrnes.

 
Cu vieți boeme, preocupări liberale și porniri excentrice, Rozalin (Barbra Streisand) și Bernie Focker (Dustin Hoffman) nu sunt tocmai oamenii pe care Jack Byrnes i-ar băga în „cercul încrederii“. El stă acasă de când s-a născut Greg, pentru a-l crește, iar ea este consilier sexual pentru cupluri de vârsta a treia!
 
Peste aceste ciudățenii, se suprapun și alte nemulțumiri: cu toaleta din confortabilul autobuz dotat de Byrnes cu tot confortul, cu fotbalul cam ciudat care se joacă acolo, cu sosul cubanez foarte special, cu… lipiciul și câte și mai câte. Dar, în fond, e vorba doar despre un weekend petrecut cu cuscrii, așa că ce se poate întâmpla rău?

 

 
Cheltuielile de producție pentru acest sequel s-au ridicat la 80 de milioane de dolari americani și a avut încasări de 516 milioane de dolari americani
 
Filmul „Doi cuscri de coșmar“/„Meet The Fockers“ este difuzat duminică de la ora 20:30 și, în reluare, de la ora 01:15.


Modifică setările cookies