marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

În noiembrie, dacă e duminică, e seara de comedie. Ben Stiller și Robert De Niro fac un duet de coșmar

Zilele de duminică ale lunii noiembrie vor fi dedicate seriei de comedii „Meet the…“,  în care cei doi actori joacă în rolurile principale. 

În noiembrie, dacă e duminică, e seara de comedie. Ben Stiller și Robert De Niro fac un duet de coșmar
Pe 6, 13 și 20 noiembrie, de la ora 20:30, telespectatorii vor vedea cunoscutele filme „Un socru de coșmar“, „Doi cuscri de coșmar“ și „O familie de coșmar“, producții ce urmăresc aventurile lui Greg Focker, odată ce îi cunoaște părinții iubitei sale.
 
„Un socru de coșmar“/„Meet the Parents“ îi aduce față în față, pentru prima data, pe Ben Stiller și pe Robert de Niro. Cunoscutul actor de comedie și renumitul star al filmelor cu mafioți fac un duet de zile mari, umorul punând în evidență și alte calități ale lui De Niro, pe care am avut șansa să le descoperim prima data într-un film anterior, „Cu nașul la psihiatru“.
 
De data aceasta, Robert de Niro are rolul necruțătorului socru Jack Byrnes, fost agent secret, care și în viața sa private nu se poate debarasa de pornirile-i de investigator și de șef căruia îi place să controleze totul. 

În scenă intră și Owen Wilson, în rolul fostului iubit perfect al lui Pam (Teri Polo), pe care Jack Byrnesc (Robert De Niro) l-ar fi preferat de o sută de ori ca ginere în locul asistentului medical Greg Focker (Ben Stiller).


 
 
Coprodus de Dreamworks Pictures și Universal Pictures, filmul a beneficiat de un buget de 55 de milioane de dolari și a avut venituri globale de peste 330 de milioane de dolari, succes care a determinat continuarea poveștii, 4 ani mai târziu, cu filmul „Doi cuscri de coșmar“/„Meet the Fockers“.

 

Și cu siguranță nu v-ați fi așteptat ca durul Robert De Niro să vrea ca motanul Mr. Jinx să apară în mai multe scene decât ar fi trebuit, doat pentru că lui De Niro îi plăcea foarte mult de el. Ba chiar De Niro se juca cu motanul și în pauzele dintre filmări.


Filmul „Un socru de coșmar“/„Meet the Parents“ este difuzat la Pro Cinema duminică de la ora 20:30 și, în reluare, de la ora 01:15.

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies