marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Robert De Niro si Sylvester Stallone si-au impartit pumni pe platourile de filmare de la Grudge Match

Robert De Niro (69 de ani) si Sylvester Stallone (66 de ani) au urcat din nou in ring. Cei doi actori au aparut plini de vanatai si taieturi pe platourile urmatorului lor film  -  Grudge Match.

Robert De Niro si Sylvester Stallone si-au impartit pumni pe platourile de filmare de la Grudge Match

Desi se apropie amandoi de 70 de ani, cei doi actori sunt hotarati sa arate ca nu sunt prea batrani pentru filmele de actiune. De Niro si Sly si-au impartit pumni si vanatai la filmarile din New Orleans, Louisiana.


Cei doi joaca rolurile unor pugilisti retrasi din activitatea competitionala, care au fost rivali o viata intreaga si care intentioneaza sa revina in ring pentru un ultim meci decisiv. Cel mai sifonat pe platouri a aratat De Niro.


Reprezentantii studiourilor Warner Bros. intentioneaza sa lanseze acest film in anul 2014. Pelicula este regizata de Peter Segel, pe baza unui scenariu scris de Doug Ellin, creatorul serialului de televiziune "Anturaj/ Entourage". Desi nu a mai jucat in filme de actiune in ultima vreme, spre deosebire de Stallone, De Niro are nu mai putin de 7 proiecte de filmat pana la finalul lui 2013, asa ca programul sau este  foarte incarcat. De Niro a primit in acest an cea de-a saptea nominalizare din cariera la Oscar pentru rolul secundar din The Silver Linings Playbook.


 


Daca Sylvester Stallone a devenit cunoscut cu roluri in filme de actiune precum cele din seriile "Rocky" si "Rambo", De Niro a interpretat si el pe unul dintre cei mai cunoscuti boxeuri din istorie. Jake LaMotta din Raging Bull (1980) este de departe rolul care l-a incununat pe De Niro cu trofeul de campion al actorilor din categoria grea. A imbinat perfect nebunia cu metoda de bataie a celebrului boxeur si a surprins si interpretat un portret al violentei si al pedepsei. Filmul prezinta un altfel de campion care este departe de a fi pe placul publicului. Transformarea lui De Niro a fost  remarcabila, fiind unul dintre motivele pentru care este atat de apreciat pentru rolurile sale. De Niro s-a ingrasat 30 de kg pentru acest rol, a trait si s-a antrenat cu insusi La Motta.

 

 

Sursa foto: Hepta


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies