marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Robert De Niro va juca in locul lui James Gandolfini in mini-seria politista Criminal Justice

Robert De Niro va juca in locul lui James Gandolfini in mini-seria politista Crimninal Justice, produsa de HBO, anunta Hollywood Reporter.

Robert De Niro va juca in locul lui James Gandolfini in mini-seria politista Criminal Justice


Starul serialului The Sopranos va ramane pe generic postmortem,  ca producator. Criminal Justice va fi o mini-serie din 7 episoade, dezvoltata de HBO, in care James Gandolfini urma sa preia rolul principal. Din pacate, actorul a murit in vara acestui an, in urma unor probleme cardiace.


Producatorii au confirmat oficial ca Robert De Niro va fi starul serialului, la 3 luni dupa ce vestea mortii lui James Gandolfini a zguduit cetatea filmului.


Criminal Justice aduce in prim plan povestea lui Jack Stone (De Niro), un avocat care preia cazul unui tanar acuzat ca ar fi ucis o fata in centrul New York-ului. Riz Ahmed, Bill Camp, Payman Maadi si Poorna Jagannathan mai fac parte din distributie. Serialul este inspirat de seria originala din 2008, difuzata de BBC si creata de  Peter Moffat.

 


Pe scena si in fata camerelor, James Gandolfini a fost dovada vie a unei forte actoricesti cum rat intalnesti. Gandolifini a devenit celebru odata cu lansarea serialului The Sopranos, produs de HBO, care a schimbat televiziunea pentru totdeuana. Serialul i-a adus 3 premii Emmy pentru interpretare si un  salariu de 1 milion de dolari per episod.

Calificat de New York Times ca, "poate, cea mai mare opera a culturii americane din ultimii 25 de ani", serialul "Clanul Soprano" a obtinut, de la crearea sa in 1999, cu 126 nominalizari si 21 premii Emmy, dar si cinci Globuri de Aur. Gandolfini a castigat pentru rolul lui Tony Soprano 3 premii Emmy si un Glob de Aur. La inceputul lunii iunie, "Clanul Soprano" a fost desemnat serialul cu cel mai bun scenariu din istoria televiziunii americane, intr-un top alcatuit de Sindicatul scenaristilor americani (Writers Guild of America).

 

 


Vestea mortii sale a lovit ca un fulger industria, iar primii care au facut un  anunt oficial au fost chiar cei de la HBO, care au produs serialul The Sopranos. Acestia se pregatesc sa ii aduca un tribut emotionant in timpul difuzarii serialului, cu mesajul "HBO plange pierderea lui James Gandolfini, care a fost un membru indragit al familiei HBO. Suntem in soc si simtim o tristete adanca. James a fost un om special, un talent colosal, dar cel mai important, un om indragit, care trata pe toata lumea cu respect indiferent de functie sau statut. Ne-a atins atatia ani cu umorul lui si cu blandetea sa. Inimile noastre sunt langa sotia si copiii sai. James ne va lipsi enorm de mult tuturor" au spus cei de la HBO intr-un comunicat extrem de emotionant transmi presei dupa moartea actorului. Gandolfini urma sa joace intr-un alt serial produs de HBO, Criminal Justice, unul dintre proiectele pe care le avea in desfasurare starul.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies