marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Robert Downey Jr. a postat prima imagine de la filmarile The Avengers: Age of Ultron, cum arata eroii filmului asteptat de milioane de fani

Cu un an inainte de lansarea oficiala, Robert Downey Jr. a postat prima fotografie de pe platourile de filmare ale Avengers: Age of Ultron.

Robert Downey Jr. a postat prima imagine de la filmarile The Avengers: Age of Ultron, cum arata eroii filmului asteptat de milioane de fani


Starul din Iron Man s-a reunit cu Jeremy Renner, Chris Hemsworth, Chris Evans, Mark Ruffalo si Scarlett Johansson pentru continuarea filmarilor blockbuster-ului din 2012. In fotografia postata pe reteaua de socializare, Robert Downey Jr. apare alaturi de producatorul executiv Jeremy Latcham, cei doi purtand veste reflectorizante de protectie.


Filmarile pentru Avengers: Age of Ultron au inceput luna trecuta, in Italia, noutatile din noul film fiind Elizabeth Olsen (Scarlet Witch) si Aaron Taylor-Johnson (Quicksilver).


 


 

Insa, cu cateva zile inainte, si colegul sau Mark Ruffalo, care il joaca pe Hulk, a postat doua imagini pe Twitter, insa producatorii de la Marvel s-au suparat si l-au rugat pe acesta sa nu mai posteze imagini de la filmari. Schimbul de mesaje a avut loc pe reteaua de socializare Twitter, iar Ruffalo si-a cerut scuze, glumind ca "eu sunt oaia neagra a Razbunatorilor". In una din imagini, apare el alaturi de Robert Downey Jr, iar in alta apare Scarlett Johansson, purtand o haina pe care scrie numele Black Widow.

 

 

Potrivit regizorului, in Avengers: Age of Ultron, Iron Man, Thor sau Captain America se vor lupta cu maleficul Ultron. Acesta a mentionat faptul ca are intentia de a indrepta ceea ce nu a mers bine in primul film.


Vreau sa fiu mult mai clar in modul in care voi reusi sa implic publicul. Vreau mai mult control asupra aspectului vizual si voi aloca mai mult timp acestui aspect. Insa cand vine vorba de filme mari de vara, lucrurile se intampla foarte repede si nu vreau sa mi se reproseze ca daca nu fac ceva mai bun, atunci de ce o mai fac?" a declarat regizorul si scenaristul Joss Whedon.

 

 

Avengers: Age of Ultron va fi lansat pe 1 mai 2015. Lansata in 2012, The Avengers/Razbunatorii 3D, pelicula in care Iron Man, Hulk, Captain America, Thor, Hawkeye si Black Widow formeaza “echipa de soc”, dupa ce sunt convinsi de Nick Fury (Samuel L. Jackson) sa isi uneasca fortele in lupta cu periculosul si puternicul lor dusman Loki a facut incasari mondiale de 1.5 miliarde de $, devenind al treilea cel mai profitabil film din istorie.


Pe plan mondial, pana in prezent, filmul este devansat de cele doua productii regizate de James Cameron - "Avatar" (2,7 miliarde de dolari) si "Titanic" (2,1 miliarde de dolari).


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies