marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Robert Downey Jr: actorul a aratat cat de indragostit este de sotia sa la premiera Iron Man 3 din Marea Britanie

Robert Downey Jr a reusit inca o data sa faca senzatie la premiera Iron Man 3, de aceasta data in Mareea Britanie. Actorul a venit pe covorul rosu alaturi de sotia lui si si-a aratat afectiunea pentru ea in fata fanilor.

Robert Downey Jr: actorul a aratat cat de indragostit este de sotia sa la premiera Iron Man 3 din Marea Britanie

 

GALERIE FOTO Cele mai frumoase imagini de la premiera Iron Man 3 din Marea Britanie

 

Robert Downey Jr nu a fost deloc deranajat de multimea care a venit sa-l vada la premiera Iron Man 3 si s-a sarutat cu sotia lui pe covorul rosu. Actorul a venit alaturi de Ben Kingsley si frumoasa Rebecca Hall, care a impresionat cu un decolteu generos.

 

Pe 26 aprilie, Iron Man 3 se lanseaza si in Romania, iar filmul se anunta a fi printre blockbusterele anului, cu sanse mari sa ajunga in clubul miliardarilor. Iron Man 3 va fi in stransa legatura cu evenimentele din The Avengers 2, care l-au lasat traumatizat pe eroul de otel. Insa, al treilea capitol promite si locatii spectaculoase. "In Iron Man 3 il vedeti si in alte locuri decat Los Angeles sau New York. E ca un road trip iar el va intelege ca este un om ca toti ceilalti, care munceste cot la cot cu ceilalti si asta cred ca-l ajuta mult".

 

 

 

Iron Man 3 aduce un nou capitol in aventurile lui Tony Stark. Cand Tony Stark (Robert Downey Jr.) isi gaseste lumea distrusa de unul dintre dusmanii sai, acesta porneste intr-o aventura pentru a se razbuna.Aceasta calatorie ii va testa curajul la fiecare pas. Incoltit din toate directiile, Stark este obligat sa supravietuiasca de unul singur si sa se bazeze pe inventivitatea si instinctele sale pentru a-i proteja pe cei dragi. In drumul sau, Stark descopera raspunsul la intrebarea care il bantuie in secret de multa vreme: omul face costumul sau costumul il face pe om.

 

 


Tony Stark personajul central al seriei interpretat de Robert Downey Jr are de depasit una dintre cele mai dificile crize ale existentei sale. Iron Man 3 va continua povestea de la finalul blockbusterului The Avengers unde New York-ul este distrus de o invazie extraterestra. Un geniu in tehnologia armelor, Tony Stark dezvolta cu ajutorul unor oameni de stiinta  - EXTREMIS,  o modalitate prin care Iron Man isi va controla cu ajutorul mintii noua armura. Insa se pare ca va pierde controlul asupra ei si va ajunge atacat de propriul Iron Man. In cele din urma este fortat sa-si invinga dusmanii si sa supravietuiasca fara ajutorul tehnologiei pe care a inventat-o. Ca si Batmanul lui Christopher Nolan, Tony Stark vrea sa devina un super erou mai bun.

 

Iron Man 3 ajunge in Romania pe 26 aprilie 2013.

 

 

Sursa foto: Getty


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies