marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Robert Downey Jr, despre viitorul lui Iron Man la Hollywood: Vreau sa lansez o noua franciza, diferita de ce am facut pana acum. Actorul ar putea renunta definitiv la Tony Stark

Desi Iron Man 3 de-abia a fost lansat in cinematografe de cateva saptamani, au aparut deja discutii pentru continuarea francizei, cu cea de-a patra parte.

Robert Downey Jr, despre viitorul lui Iron Man la Hollywood: Vreau sa lansez o noua franciza, diferita de ce am facut pana acum. Actorul ar putea renunta definitiv la Tony Stark

 

Dupa succesul inregistrat cu Iron Man 3, care a depasit deja bariera unui miliard de dolari la incasari, cei de la Marvel se pare ca se gandesc serios la continuarea francizei, cu un film mai impunator si mai de succes. Cu o asemenea veste, fanii lui Iron Man nu pot fi decat incantati, numai ca eroul principal, Robert Downey Jr. nu pare la fel de incantat de aceeasta idee.

 

Aflat in proces de renegociere a contractului cu cei de la Marvel, pentru The Avengers 2 si The Avengers 3, actorul a marturisit ca inca se mai gandeste daca sa mai accepte un alt film din seria Iron Man. Downey Jr. si Kevin Feige, presedintele studiourilor Marvel, au purtat o serie de discutii despre o posibila continuare a francizei si, in timp ce Feige este increzator ca personajul va rezista in orice conditii, Downey Jr. pare hotarat sa-i ofere o pauza lui Tony Stark.
 

 

"As incepe maine un alt film, dar nu e maine. Si exista o multime de alte lucruri de luat in calcul. Dar nici nu-mi place sa las oamenii in suspans sau sa-i parasesc la nevoie. Intentia mea este sa lansez o alta franciza, independenta de orice care are legatura cu imaginea mea de acum.  Vreau sa domin topurile atata timp cat pot, cu propriile mele provocari, cu mine insumi", a declarat Robert Downey Jr pentru Collider.com

 

Iron Man 3 este acum al doilea cel mai bun film cu super eroi la nivel de incasari din toate timpurile, primul fiind The Avengers, care are 1.5 miliarde de dolari. Pe pietele din afara Americii, filmul a obtinut 700 de milioane de dolari. Acum, Iron Man 3 este al 11-lea cel mai profitabil film din istorie.

 

 

Actorul a vorbit intr-un interviu acordat celor de la Empire si despre posibilitatea inlocuirii sale in rolul Iron Man cu alt actor. "Sincer, cred ca asta ar fi cel mai bun lucru din lume pentru mine. Stiu, e vorba de ego, dar cateodata trebuie si acest orgoliu distrus. Sa vedem ce se intampla. Eu iau foarte in serios publicul, e trist sa vezi cand anumiti actori fac filme, iar publicul ii dezaproba si le spun sa nu mai faca filme. Eu nu vreau sa ajung in aceasta situatie."


 

Kevin Feige crede ca vor exista si alte filme cu Iron Man. "Cred ca va fi si un al patrulea film, si un al cincilea, cine stie..poate si un al zecelea film. Nu vad de ce Tony Stark n-ar fi un personaj la fel de longeviv in cinematografie cum e James Bond. " zis acesta pentru Collider.

 

 

 

In noul film, Tony Stark (Robert Downey Jr.), creatorul costumului Iron Man ramane fara armura  care l-a consacrat si este nevoit sa se reinventeze si  sa redevina superoul iubit de toata lumea folosindu-se exclusiv de inteligenta si imaginatia sa debordanta. Dupa ce universul sau este distrus de teroristul supranumit Mandarinul (Ben Kingsley), iar logodnica sa, Pepper Pots (Gwyneth Paltrow) este in pericol de moarte, Tony Stark  il provoaca la o infruntare directa pe temutul terorist Mandarinul, bazandu-se pe costumele sale care integreaza tehnologie ingenioasa si care l-au ajutat in trecut sa invinga cei mai aprigi dusmani. 

 

Pentru urmatorii doi ani, Robert Downey Jr. are deja doua proiecte, The Judge (2014), respectiv Chef (2015) si spera sa obtina postul de regizor pentru Pinocchio, cea mai noua versiune a cunoscutei povesti.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies