marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Topul celor mai bine platiti actori de la Hollywood in 2013: Robert Downey Jr. este pe primul loc, ce alte staruri se afla in top

Robert Downey Jr. ocupa primul loc in topul celor mai bine platiti actori de la Hollywood in 2013, cu onorarii care au totalizat anul trecut aproximativ 75 de milioane de dolari.

Topul celor mai bine platiti actori de la Hollywood in 2013: Robert Downey Jr. este pe primul loc, ce alte staruri se afla in top

Topul celor mai bine platiti actori si actrite de la Hollywood a fost alcatuit de Women's Media Center si a fost dat publicitatii duminica, informeazanouvelobs.com

 

Concluzia este una fara apel: barbatii ocupa primele noua pozitii, iar Angelina Jolie, protagonista filmului "Maleficent", cu onorarii de 33 milioane de dolari, este singura prezenta feminina din top 10 si ocupa ultima pozitie, la egalitate cu Denzel Washington.


Cu onorarii de 75 de milioane de dolari, Robert Downey Jr., interpretul personajului Iron Man, actorul emblematic din "Sherlock Holmes" si din "The Avengers: Age of Ultron", ocupa primul loc in acest clasament.

 


Channing Tatum
se afla pe locul al doilea: actorul care a salvat Casa Alba in filmul "Alerta de grad zero/ White House Down", prezent si pe afisul filmului "Don Jon", a primit anul trecut onorarii in valoare de 60 de milioane de dolari.
Hugh Jackman, interpretul personajului Wolverine in franciza "X-Men", ocupa treapta a treia a podiumului, cu onorarii de 55 de milioane de dolari.


Mark Walhberg, care a putut fi vazut in 2013 in filme precum "2 pistoale/ 2 Guns" si "Trage tare si te scoti/ Pain & Gain", a castigat 51 de milioane de dolari si se afla pe locul al patrulea.


Prezent si el pe afisul filmului "Pain & Gain", dar si in distributia celui de-al saselea film din seria "Fast and Furious", actorul Dwayne Johnson se afla pe locul al cincilea, cu onorarii de 46 de milioane de dolari.


Topul 10 al celor mai bine platiti actori si actrite de la Hollywood in 2013 este completat in ordine de Leonardo DiCaprio (38 de milioane dolari), Adam Sandler (36,5 milioane de dolari), Tom Cruise (35 de milioane dolari), Angelina Jolie si Denzel Washington (ex-aequo, cu 33 de milioane dolari).

 

Sursa: Mediafax.ro

Sursa foto: Getty

 


Galerie foto


Modifică setările cookies